Beklenen Akaryakıt İndirimi Sonunda Geldi! Tek Söze 500 TL'lik Akaryakıt Kazanma Devri Başladı!

Beklenen Akaryakıt İndirimi Sonunda Geldi! Tek Söze 500 TL'lik Akaryakıt Kazanma Devri Başladı!

Artan akaryakıt fiyatlarına kayıtsız kalamayan ING Bank, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte ING Bank tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasının ayrıntılarını içeren haberin devamı…

2021 yılının son haftalarında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, her sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Ocak ayına girildiği an itibari ile duyurulmuş olan akaryakıt zamları, araç sahiplerinin bütçelerinin sarsılmasına yol açtı. Ancak bu zamlar, ilerleyen dönemlerde duyurulacak olan zamların yalnızca küçük bir habercisi niteliğinde kaldı.

Bir süredir gergin ilişkilere sahip olan Rusya ve Ukrayna ülkeleri arasında 24 Şubat tarihinde resmen bir savaşın başlamış olması, iki ülkenin sahip oldukları emtia varlıklarının değer kazanmasına sebep oldu. Bu kapsamda değerlenen varlıkların başında da brent petrol geldi. Uzun yıllar sonra 100 dolar seviyesini aşarak 130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol, ülke sınırlarımız içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerine de yüksek oranlarda zamların yansımasına yol açtı. Son yapılan zamlar ile birlikte 30 TL’ye kadar yükselen motorin ve benzin fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde mecburen kendi aracını kullanmak zorunda olan vatandaşların bütçelerini sıfırladı.

Artan diğer masrafların yanında bir de akaryakıt giderlerine karşı mücadele vermeye çalışan vatandaşların geçim sıkıntılarına daha fazla sessiz kalmak istemeyen ING Bank, son dakika açıklaması ile yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’tan Petrol Ofisi ile İş Birliği!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan ING Bank, akaryakıt sektöründe sıklık ile tercih edilen firmalardan olan Petrol Ofisi ile iş birliği yaptığını açıkladı. Bu kapsamda yeni bir kampanya geliştirildiğini duyuran banka, 12 ay boyunca her ay 500 TL’lik akaryakıt alışverişi yapacağının sözünü veren tüm müşterilere, 500 TL’lik iade hakkının tanınacağını bildirdi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Ayrıntıları

ing-bank.jpg

ING Bank- PO iş birliğinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar başvurulara açıktır. Söz konusu kampanyaya, yalnızca bireysel ING Bank kart kullanıcıları katılım sağlayabilmektedir.

ING Bank Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank- PO iş birliğinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.