Bayram öncesi otobüs biletlerine zam! İşte zamlı otobüs bilet fiyatları...

Bayram öncesi otobüs biletlerine zam! İşte zamlı otobüs bilet fiyatları...

Kurban Bayramı öncesinde bilet fiyatlarında büyük bir zam yapıldı. İşte yeni zamlı fiyatlar....

Kurban Bayramı yaklaşırken, bir süredir konuşulan bilet fiyatlarına büyük bir zam geldi. Zammın ardından yeni bilet fiyatlarını gören vatandaşlar adeta şok oldu. Vatandaşlar gelen bu zamlara tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden dile getirirken, bunun yanı sıra bayram tatilinde vatandaşlar nasıl seyahat edeceklerini düşünmeye başladı.

Ramazan Bayramı'nda da artan fiyatların ardından, bu defa özellikle akaryakıta gelen zam otobüs bilet fiyatlarını da etkilemeye başladı. Daha bayram yaklaşırken artan fiyatların yanı sıra bayram dönüşü ve bayram günü yapılacak olan bu seyahatler daha çok düşünülmeye başladı. Bayramda aile ziyareti ya da tatil yapmak isteyen kişileri akaryakıt ve bilet fiyatlarına gelen zamlar vurdu.

Önümüzdeki Temmuz ayında ülkemizdeki müslüman vatandaşlar tarafından kutlanacak olan Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmışken, vatandaşlar Kurban Bayramı'nda şehirler arası otobüs bilet fiyatlarının kaç TL olacağını merak ediyor. Vatandaşların gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıklıkla arattığı; Kurban Bayramı'nda şehirler arası otobüs bilet fiyatları Gürses Gazetesi'nde...

Kurban Bayramı Şehirler Arası Otobüs Bilet Fiyatları

Önümüzdeki ay girilecek ve 4 gün boyunca kutlanacak olan Kurban Bayramı'nda yine öğrenci ve çalışanlar memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek için otobüs bilet fiyatlarını araştırıyor. Pek çok ürün, mal ve hizmete gelen zamlar ile birlikte uçak bileti fiyatlarının oldukça üst seviyelere çekilmiş olması nedeniyle vatandaşlar uçakla seyahat seçeneklerini doğrudan seçenekler arasından çıkartıyor. Ancak otobüs bilet fiyatlarına da; art arda gelen yakıt zamları doğrudan etki ediyor. Peki; bu yıl Kurban Bayramı'nda seyahat etmek isteyen vatandaşların cebinden kaç TL şehirler arası otobüs bileti ücreti çıkacak?

İşte Kurban Bayramı öncesi gelen zamlar ile birlikte yeni zamlı otobüs bileti fiyatları...

  • İstanbul - Ankara - 350 TL
  • İstanbul - İzmir - 500 TL
  • İstanbul - Antalya - 490 TL
  • İstanbul - Trabzon - 620 TL
  • İstanbul - Sivas - 550 TL
  • İstanbul - Diyarbakır - 600 TL
  • Adana - Ankara - 240 TL
  • Adana - İstanbul - 400 TL
  • Ankara - İzmir - 300 TL