Başvuru yapanlara 5 ay boyunca 1500 TL fatura desteği verilecek! Faturası yüksek gelenlere müjde

Başvuru yapanlara 5 ay boyunca 1500 TL fatura desteği verilecek! Faturası yüksek gelenlere müjde

Elektrik, su ve doğalgaz faturalarında indirim fırsatlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara sevindirici haberler duyuruldu. Ancak, bu kampanyalardan yararlanmak için son günün yarın olduğu hatırlatıldı. Kampanyaya katılanlar, 1.500 TL tutarında destek alabilecekler. İşte detaylar...

 

Akbank, müşterilerine sağladığı avantajlarla dikkat çeken bir banka olarak öne çıkıyor. Banka, son açıklamasında çeşitli kampanyalarla müşterilerinin daha avantajlı bir konuma gelmesini sağlayacağını duyurdu. Bu kampanyalar arasında yer alan bir fırsat ise oldukça cazip görünüyor: Akbank müşterileri, 1.500 TL'ye kadar iade alma imkanına sahip olacak.

Bankanın açıklamasına göre, kampanya kapsamında Akbank müşterileri, belirli bir tutara kadar iade alma şansına sahip olacaklar. Bu tutarın maksimum limiti 1.500 TL olarak belirlendi. Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren müşterilere ise yine 1.500 TL'ye kadar iade sunulacak.

Bu kampanya, müşterilerin finansal yüklerini hafifletmek ve fatura ödemeleri gibi rutin masraflarında tasarruf etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren müşteriler, düzenli fatura ödemeleri konusunda endişe etmeden, aynı zamanda belirli bir tutarda iade alma avantajından da faydalanabilecekler.

Ancak belirtilmelidir ki, kampanya için son tarih 29 Haziran olarak belirlenmiş durumda. Bu nedenle, müşterilerin kampanya avantajlarından yararlanabilmek için bu tarihe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Akbank'ın müşterilerine sunmuş olduğu bu kampanyalar, müşteri memnuniyetini artırmayı ve bankanın hizmetlerinin tercih edilmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Müşteriler, bu kampanyalarla birlikte finansal planlamalarını daha etkin bir şekilde yapabilir, aynı zamanda belirli bir tutarda iade alarak bütçelerini rahatlatabilirler.

KAMPANYA DETAYLARI

1

Ziraat Bankası tarafından sunulan özel kampanya sayesinde, otomatik ödeme talimatı veren müşterilere toplamda 5 ay boyunca aylık 300 TL'ye kadar iade imkanı sağlanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin 29 Haziran'a kadar Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" adımını takip etmeleri gerekiyor.

Bu fırsattan yararlanabilecek müşteriler, ilk defa Akbank müşterisi olanlar veya uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayan yeni müşteriler ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla bilgilendirme yapılan mevcut Akbank müşterileridir. Kampanyadan faydalanabilecek hesaplar ise vadesiz mevduat hesapları veya Akbank kredi kartları (Axess, Wings veya Free) üzerinden verilecek otomatik fatura ödeme talimatlarıdır.

Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin faturaları otomatik olarak ödendiğinde, takip eden ayın ilk günü 300 TL'ye kadar iade gerçekleştirilecektir. Fatura tutarı 300 TL'nin altında ise ödenen tutar kadar iade yapılacak, fatura tutarı ise 300 TL'nin üzerinde olduğunda aylık maksimum 300 TL iade gerçekleştirilecektir.

Her müşteri, kampanya dönemi boyunca aylık maksimum 300 TL ve toplamda maksimum 1.500 TL iade alabilecektir. Kampanyaya dahil olan müşterilerin otomatik fatura ödeme talimatları için ilk kontroller 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Son 3 ay içinde iptal edilen otomatik fatura ödeme talimatları, kampanya dönemi içinde yeniden verilirse geçerli olmayacak ve bu müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklar.

29 Haziran - 30 Temmuz 2023 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayan müşteriler, belge işlemleri tamamlandıktan sonra kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bu müşterilerin son otomatik fatura ödeme verme tarihi ise 30 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.

İadeler, müşterilerin açık vadesiz TL hesaplarına yapılacaktır. Vadesiz hesabı olmayan veya uygun olmayan müşterilere iade işlemi gerçekleştirilemeyecektir.

İlk ay fatura talimatı veren ancak ilk ayın faturası otomatik olarak ödenemeyen müşterilerin fatura talimatları iptal edilmediği sürece kampanya dönemi boyunca kontrol edilmeye devam edilecektir.

Kredi kartından verilen fatura ödeme talimatının otomatik olarak ödenmesi durumunda iadeler yine vadesiz hesaba yapılacaktır.

İadelerin detaylı tarihleri ise fatura talimatının verildiği ayı takip eden ayın başında gerçekleştirilecektir.

Bu kampanya, müşterilere otomatik ödeme talimatı verme kolaylığı sağlayarak, faturalarını düzenli olarak ödemeleri halinde ekonomik bir geri ödeme avantajı sunmaktadır.

Kaynak:Gürses Gazetesi