Bakan Vedat Bilgin Açıkladı, 3600 Ek Gösterge İçin Ay Sonu İşaret Edildi!

Bakan Vedat Bilgin Açıkladı, 3600 Ek Gösterge İçin Ay Sonu İşaret Edildi!

Türkiye'de vatandaşların merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan 3600 ek göstergeye dair Vedat Bilgin açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Bilgin Açıkladı, 3600 Ek Gösterge İçin Ay Sonu İşaret Edildi!

Türkiye'de vatandaşların merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan 3600 ek göstergeye dair Vedat Bilgin açıklamalarda bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin son günlerde merakla beklenen gelişmeler arasında yer alan 3600 ek göstergeye dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda Binali Yıldırım'dan gelen 3600 ek gösterge açıklamalarının ardından Vedat Bilgin 10 Mayıs itibari ile detayları kamuoyu ile paylaştı.

VEDAT BİLGİN'DEN 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI!

3600 ek göstergeye dair her gün yeni haberler gelirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklama ile birlikte bu düzenlemenin de tamamlandığını paylaştı. Mayıs ayı sonunda kamuoyu ile detayların paylaşılacağının müjdesini verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "Kamu personelinin 3600 ek gösterge için en kapsamlı düzenleme yapacağımızı ifade etmek isterim, bu ayın sonunda bitirmiş olacağız. Ayrıntısını o gün paylaşacağız." dedi.

BİNALİ YILDIRIM SONA GELİNDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI!

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım yaptığı açıklama ile birlikte 3600 ek gösterge için vatandaşların bekleyişinin umutlu bir şekilde tamamlanacağını paylaşmıştı.

"Aslında onun da yapacağı toplantıda bakanlıkta ele alınacak konulara yönelik bir anlamda düşüncelerini burada kamuoyu ile paylaştı. Uzun süredir gündemimizde olan 3600 diye tanımlanan mesele Çalışma Bakanlığımızın yoğun gündemi olarak devam ediyor. Artık bir sonuçlandırma aşamasına yaklaşıyor. Bunun birçok etapları var. Zor bir düzenleme."

3600 EK GÖSTERGE NEDİR?

Gündemden eksik olmayan aylardır merakla beklenen 3600 ek gösterge sonunda tamamlanmak üzere. Vatandaşlar 3600 ek göstergeye dair haberleri sıkça okurken ne anlama geldiğini ise merak etmektedir. İşte 3600 ek göstergeye dair bilgiler:

2200'den ve 3000'den 3.600'e çıkarılmasıyla birlikte polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve şube müdürlerinin emeklilik ikramiyeleri ve emekli maaşları ciddi oranda artacak. Düzenleme ile memurların ekonomik iyileşmesine, sosyal refahına katkıda bulunulması amaçlanıyor.