Bağ-Kur, SSK ve SGK'dan emekli olanlar bu haber sizi ilgilendiriyor! Halkbank'tan anında onaylı 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Bağ-Kur, SSK ve SGK'dan emekli olanlar bu haber sizi ilgilendiriyor! Halkbank'tan anında onaylı 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile birlikte artan enflasyon sonrasında vatandaşın cebi yanmaya devam ediyor. Bağ-Kur, SSK ve SGK'dan emekli olanlar bu haber sizi ilgilendiriyor! Halkbank'tan anında onaylı 5 - 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile birlikte artan enflasyon sonrasında vatandaşın cebi yanmaya devam ediyor. Özellikle artan enflasyon ile birlikte en düşük emekli aylığı Ocak ayında 2 bin 500 TL'e çıkarılmıştı. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise artan gıda, akaryakıt ve temel ihtiyaç ürün fiyatları vatandaşı enflasyon karşısında ezilmesine sebep oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Aralık 2021 enflasyon verilerinin açıklanması sonrasında emekli aylıklarında düzenlemeye gidilmişti. En düşük emekli aylığı Ocak ayı itibari ile 2 bin 500 TL'den yatarken, aynı oranda enflasyonda da artışlar yaşanmaya devam etti. Enflasyon karşısında eriyen emekli aylıkları sonrasında ise vatandaşlar gözlerini Temmuz'da yapılacak zamlara çevirdi.

En düşük emekli aylıkları 2 bin 500 TL'e çıkartılırken vatandaş enflasyon karşısında ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi. Acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar ise bankaların sunduğu özel kampanyalara yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle emeklilere verilen özel kampanyalı krediler Halkbank'dan gelmeye devam ediyor. Halkbank emekliler için ihtiyaç kredisinde avantajlı faiz oranları ve geri ödeme tabloları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

EMEKLİ MAAŞ MÜŞTERİLERİ İÇİN ÖZEL KAMPANYA HALKBANK'TA BAŞLADI!

halkbank-emekli-kredi-kampanya.jpeg

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Halkbank yaptığı kampanya ile birlikte emekli maaş müşterileri için bir ihtiyaç kredisi paketi geliştidi. Bu avantajlı kredi kampanyasında ise emekli maaş müşterilerine birçok fırsat sunuyor. Halkbank sunduğu özel avantajlı mutlu emekli ihtiyaç kredisi paketi ile birlikte kredi üst limitini 100 bin TL olarak belirledi. Buna göre ise vatandaşlar 5 bin TL'den başlayarak 100 bin TL'e kadar ihtiyaç kredisi çekebilecek.

Halkbank tarafından gelen bilgiler doğrultusunda ihtiyaç kredisinin vade oranı 36 ay olarak duyuruldu. 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için yüzde 1,74 faiz oranı sunan Halkbank detayları paylaştı.

  • Halkbank özel avantajlı mutlu emekli ihtiyaç kredisi paketi detayları:
  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Kredi faiz oranı: yüzde 1,74
  • Vade oranı: 36
  • Aylık taksit tutarı: 5.339,96 Türk Lirası

EMEKLİ KREDİ KAMPANYALARI HALKBANK'TAN GELMEYE DEVAM EDİYOR!

Halkbank geliştirdiği kampanyalar ile birlikte emeklilere özel kredi paketi hazırlıyor. Bu kredi paketlerinde ise daha düşük oranlar ile birlikte finans destekleri yer alıyor. Halkbank geliştirdiği bu kampanya ile birlikte emeklilere özel ihtiyaç kredisi paketlerinde üst limiti 5 bin TL olan ve azami vade süresini 36 ay tuttuğu kampanyada faiz oranını yüzde 1,58 olarak açıkladı.

Bu şartlar altında kullanılan 5 bin TL kredide 36 ay vadede aylık taksit tutarı ise 192,90 TL olarak hesaplanıyor.