Aylık 2.175 TL taksitle düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek! Parayı ihtiyacı olana hemen ödenecek

Aylık 2.175 TL taksitle düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek! Parayı ihtiyacı olana hemen ödenecek

Ülkemizde artış gösteren enflasyon, vatandaşların geçim sıkıntısının her geçen gün artmasına neden oluyor. Vatandaşlar bu durum karşısında bankaların sunduğu düşük faizli kredileri araştırmaya devam ediyor! Aylık 2.175 TL taksitle kredi verilecek!

Kredi çekmek isteyenler artık son dönemlerde daha da ince eleyip sık dokuyor. Vatandaşlar bankaların sunduğu uygun faizli ihtiyaç kredileri ile acil para ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Bu noktada da aylık sadece 2.175 TL taksitle kredi verileceği açıklandı. Peki, faiz oranı ne, geri ödeme ne kadar sürede yapılacak? İşte ödeme tablosu ve detaylar..

Aktarılan son habere göre QNB Finansbank yeni müşterilerine göre 45 bin TL kredi verecek. Kredide 259 TL tahsis ücreti olacağı açıklanırken, faiz oranının yüzde 2,59 olacağı açıklandı. Yeni müşterilere özel olarak verilecek kredide geri ödeme tablosu da şekillendi.

AYLIK ÖDEME TUTARI

Yapılan hesaplamalara göre 45 bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde QNB Finansbank yüzde 2,59 faiz oranı uygulayacak. Toplam faiz ödemesinin 33 bin 320 TL olacağı ifade edilirken, toplam geri ödemenin 78 bin 579 TL olacağı açıklandı. İşte o tablo:

kredi-1.jpg

Yayımlanan geri ödeme tablosuna göre 45 bin TL kredi çekimi için 36 ay vadede aylık sadece 2 bin 175,58 TL geri ödeme yapılacağı açıklandı. Aynı miktarın 24 ayda ödenmesi halinde de faiz oranı yüzde 2,64 olarak uygulanacak olup, geri ödeme 2.782 TL’ye çıkacaktır. Toplam geri ödeme 67 bin TL civarında düşecek olup tahsis ücretin ise 259 TL olarak alınacağı görülüyor. İşte o tablo:

kredi-2.jpg

İSTENİLEN BELGELER NELER?

Kredi çekmek isteyenler istenilen belgeleri de araştırıyor. Yapılan açıklamada istenilen belgeler şu şekilde:

Kimlik belgesi Adres belgesi

Gelir belgesi

SGK hizmet dökümü gibi belgeler istenebilmektedir.

Ayrıntılı bilgi için bankanın resmi sitesini inceleyebilirsiniz. Mevcut müşteriler için çekilecek kredi de faiz oranlarının değişkenlik gösterebileceği unutulmamalıdır. Belirtilen faiz oranı yeni müşteri olanlar için geçerlidir.