Ayçiçek yağında indirimler geliyor: Yudum 3 litre ayçiçek yağı 109 TL'den raflarda ki yerini aldı! Perşembe günü başlıyor..

Ayçiçek yağında indirimler geliyor: Yudum 3 litre ayçiçek yağı 109 TL'den raflarda ki yerini aldı! Perşembe günü başlıyor..

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan o marketten son zamanların en büyük indirimi gelmeye devam ediyor.

Ayçiçek yağında indirimler üst üste geliyor: Yudum 3 litre ayçiçek yağı 109 TL'den raflarda ki yerini aldı! Perşembe günü başlıyor..

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan o marketten son zamanların en büyük indirimi gelmeye devam ediyor. Özellikle son haftalarda yaptığı indirimler ile adından oldukça söz ettiren A101 marketlerde ayçiçek yağlarına üst üste indirimler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ayçiçek yağının 1 litresini 19,95 TL'den satışa koyan A101 marketlerde şimdi ise Yudum markalı 3 litre bitkisel karışım sıvı yağ 109 TL'den raflarda ki yerini aldı. Vatandaşın gündeminde yer alan ayçiçek yağlarına ilişkin gelişmeler gelmeye devam ederken vatandaşlar soluğu A101 marketlerde aldı. Gelen kampanya duyuruları kadınları mutlu ederken ev ekonomisinde de giderlerin bir nebze düşeceke olması vatandaşı mutlu etti.

2 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ İNDİRİMLER BAŞLIYOR!

A101 marketlerde 2 - 8 Haziran 2022 tarihlerinde ayçiçek yağlarında ki indirim sürüyor. Buna göre ise piyasada ki en iyi ayçiçek yağı fiyatını sağlayan A101 marketlerde Yudum markalı ürünlerde indirimler üst üste geliyor. Önceki günlerde 1 litresi 19,95 TL'den satılan ayçiçek yağı şimdilerde ise 2 Haziran 2022 tarihi ile birlikte 3 litresi 109 TL'den satışa koyulacak.

SINIRLI STOKLARLA TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE SATIŞA BAŞLAYACAK!

Kaliteli ayçiçek yağı markaları arasında yer alan Yudum ürünlerinde ki indirim dikkatleri çekerken gelen kampanya haberi ise vatandaşı mutlu etti. A101 marketlerde başlayan indirim sonrasında ise Yudum ayçiçek yağı bitkisel karışım 3 litresi 109 TL.

yudum-aycicek-yagi.jpeg

2 Haziran Perşembe itibari ile birçok üründe ki kampanyalar vatandaşın gündemine yerleşirken ayçiçek yağına olan ilgi ise artmaya devam ediyor.

Yudum markalı ayçiçek yağı ürünleri Türkiye'de kadınların ve şeflerin her zaman ilk tercihi oluyor. Ayçiçek yağlarında orijinallik ve kalite için tercih edilen Yudum ayçiçek yağları fiyatlarının ciddi derecede artmasının ardından tekrar indirimlere 'merhaba' dedi.

Geçen haftalarda 1 litrelik ayçiçek yağı yapılan kampanya bu hafta ise 3 litre için tüm 81 ilde ki A101 marketlere dağıtıldı. Kampanya Perşembe başlıyor..