Ayçiçek yağında büyük indirim başladı: 4,5 Litre Yudum ayçiçek yağı uzun süre sonra indirime girdi! Bugün son!

Ayçiçek yağında büyük indirim başladı: 4,5 Litre Yudum ayçiçek yağı uzun süre sonra indirime girdi! Bugün son!

Vatandaşlara müjde! Uzun bir süredir fiyatları ile yanına yaklaşılmaz bir hal alan ayçiçek yağı, sonunda indirim geldi. Peki ayçiçek yağının güncel fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Son dönemde gıda fiyatlarının artışı ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları uçuşa geçti! Pek çok vatandaş yağ almakta zorlanırken, yağ zamları ile birlikte bardakta yağ satışına başlandı. Durum bu şekilde ilerlerken gelecek olan zam haberleri ile birlikte pek çok vatandaş geçen aylarda marketlerde yağ kuyruğuna girdi. Uygun fiyattan ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar, bir bakıma evlerinde stok yaptı. Zamların gelmesi ile de ayçiçek yağı ve pek çok gıda ürününe yaklaşılmaz oldu.

Ayçiçek yağ fiyatları bu şekilde artış gösterirken ve zamlı fiyatlar ile satılırken, vatandaşlar en çok indirim haberi beklemeye başladı. Pek çok vatandaşın en çok merak ettiği konulardan biri ise ayçiçek yağı fiyatlarının düşüp düşmeyeceği oldu. Bugün gelen haber ile de vatandaşları mutlu edecek haber paylaşıldı. Uzun bir aradan sonra ayçiçek yağının indirimli satılacağı öğrenildi. Bu haberin açıklanması ile birlikte vatandaşlar indirmin detaylarını merak etmeye başladı. İşte uygun fiyatlı ayçiçek yağının detayları...

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİME GİRDİ!

Zamların ardından yüksek fiyatlar ile satışının yapıldığı 4,5 Lt'lik Yudum ayçiçek yağı bugün indirime girdi. İndirim haberinin ardından pek çok kişi, detaylar için araştırma yapmaya başladı. İndirimli ayçiçek yağının ne kadar olduğu ve nerede satıldığı konuları ise gündemdeydi. Peki indirimli Yudum ayçiçek yağı ne kadar oldu?

AYÇİÇEK YAĞINA NE KADAR İNDİRİM GELDİ?

Kısa bir süre için geçerli olan bu indirimin yüzde onluk bir indirim olduğu öğrenildi. Yani normal şartlarda 176,90 TL olan Yudum marka ayçiçek yağı, şu an indirimin uygulanması ile birlikte 159,95 TL'ye indi. Bu indirimli fiyat ise yalnızca belirli markette geçerli.

İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI NEREDE SATILIYOR?

Uygulanacak olan indirim her marketlerde satılan Yudum marka ayçiçek yağı için geçerli olmayacak, inidirmli ürünler yalnızca A101 marketlerinde satılıyor. Bu nedenle ayçiçek yağını uyguna almak isteyen vatandaşların A101 marketlerini ziyaret etmesi gerekiyor.

İNDİRİM NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

21 Mayıs 2022 tarihinde başlayan indirimin bugün yani 27 Mayıs 2022 tarihinde son bulacağı öğrenildi. Bu nedenle indirimli ayçiçek yağından faydalanmak isteyen vatandaşlar için son şans bugün!