Artan konut fiyatları sonrası 24 ile TOKİ fırsatı geldi! Dar gelirli aileler faydalanabilecek!

Artan konut fiyatları sonrası 24 ile TOKİ fırsatı geldi! Dar gelirli aileler faydalanabilecek!

Türkiye'de artan konut fiyatları sonrasında 24 şehire TOKİ fırsatı geleceği açıklandı. Dar gelirli aileler faydalanabilecek!

Türkiye'de artan konut fiyatları sonrasında 24 şehire TOKİ fırsatı geleceği açıklandı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte fiyatı en fazla artan sektörler arasında yer alan inşaatta maliyetlerin artması ile birlikte yeni teslim edilen dairelerde fiyatlar aldı başını gitti. Vatandaşlar ev sahibi olmaya artık hayal gözü ile bakarken kira fiyatları da can sıkmaya başladı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise hükümet düzenlemeler gerçekleştireceğini açıklamıştı.

Hükümet kanadından gelen haberler sonrasında ise 24 şehirde TOKİ yapılacağı açıklandı. Buna göre ise yapılacak daire sayısı belli oldu. 11973 yeni konut dair gelirli aile vatandaşlarına teslim edilecek. Başvuruların kısa süre içerisinde başlaması beklenirken neler olacak merakla bekleniyor.

TOKİ 24 İLDE MÜJDEYİ VERDİ!

Türkiye'de yeni bir kriz doğarken bu krizin adına ise barınma krizi verildi. Barınma krizi artarken vatandaşlar zor süreçler geçirmeye başladı. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise TOKİ'nin müjdesi hangi şehirlerde olacak merak edilmeye başlandı. Gelen açıklama sonrasında ise 11973 yeni konut dar gelirli vatandaşlar için satışa başlayacak.

DAR GELİRLİ AİLELER DÜŞÜK TAKSİTLE EV SAHİBİ OLABİLECEK!

TOKİ tarafından açıklanan fırsatta 24 şehirde 11973 yeni konut yapılabileceği açıklandı. Yapılan açıklamada dar gelirli ailelerin düşük taksitlerle ev sahibi olabileceğinin altı çizildi.

TOKİ 24 ŞEHİR KONUT FIRSATI HANGİ ŞEHİRLERDE OLACAK?

TOKİ tarafından yapılan açıklama ile birlikte 24 şehir arasında hangi şehirlerin olduğu merak edilmeye başlandı. İlk gelen bilgilere göre ise Megakent İstanbul'da da TOKİ fırsatlarının olacağı paylaşıldı. İşte o şehirler..

Erzincan, Ankara, Adıyaman, Kahramanmaraş, Bilecik, Kocaeli, Çanakkale, Erzurum, Bolu, Bursa, Bayburt, Kırklareli, Antalya, İstanbul, Şanlıurfa, Aydın, Muğla, Zonguldak, Trabzon, Bayburt, Gaziantep, Tekirdağ, Konya ve Yozgat şehirlerinde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber geldi.

11973 YENİ KONUT MÜJDESİ!

TOKİ tarafından açıklanan müjdeli haber ile birlikte 11973 yeni konut yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Buna göre yapılan açıklamalar sonrasında ise 1 milyonun üzerinde vatandaşın barınma probleminin çözülmesi bekleniyor.

TOKİ tarafından gelen bilgilere göre ise fiyatların uygun rakamlardan başlayacağı ve vatandaşların aylık düşük taksitler ile ödeyebileceği ifade edildi.