Artan Akaryakıt ve LPG Fiyatlarına Opet'ten Darbe: 150 Litre Hediye Edilecek!

Artan Akaryakıt ve LPG Fiyatlarına Opet'ten Darbe: 150 Litre Hediye Edilecek!

Son dönemlerde arka arkaya zamlar alan akaryakıt ve LPG fiyatlarına karşın araç sahiplerinin yanında yer alan Opet, yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. İşte Opet’in yeni akaryakıt ve LPG kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde yükseliş trendine giren ve aralık ayına gelindiğinde rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, hemen hemen her sektörde olduğu gibi akaryakıt ve LPG sektöründe de zamların gözlenmesine sebep oldu. Ocak ayına girilmesi ile birlikte yetkili kurumlar tarafından açıklanana akaryakıt ve LPG zamları, araç sahibi vatandaşların bütçelerini sarsmaya başladı.

Hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan akaryakıt ürünleri 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte değer kazanan brent petrol sonrasında kısa süre içerisinde inanılmaz rakamlara ulaştı. Sonrasında akaryakıt fiyatlarında bir gerileme yaşanmış olsa da geçtiğimiz haftalarda yapılan zamlar ile birlikte motorin ve benzin fiyatları 30 TL seviyesine kadar dayandı. Bu durum karşısında birçok araç sahibi araçlarını park ederek toplu taşıma araçlarına yönelmek zorunda kaldı. Ancak mecburen kendi aracını kullanmak zorunda olan vatandaşlar, akaryakıt masraflarından ötürü ayın sonunu getirememeye başladılar.

Araç sahibi vatandaşların içlerinde bulundukları zorlu koşullara daha fazla sessiz kalmak istemeyen Opet, yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Söz konusu kampanyası kapsamında hediye akaryakıt kazanımını garanti eden firma, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Opet Akaryakıt Kampanyası 2022

Araç sahipleri tarafından sıklık ile ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarından birisi olan Opet, 31 Ağustos tarihine kadar geçerliliği olan yeni kampanyasını duyurdu. Firmanın resmi internet sitesi aracılığı ile bildirilen yeni kampanya detaylarına göre 300 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi yapan her müşteriye çekilişe katılma hakkı verileceği ve çekilişi kazanmaları durumunda da 150 litrelik akaryakıt ödülüne kavuşacakları bilgisi paylaşıldı.

Opet’ten Ek Çekiliş Hakkı!

opet.jpg

Opet tarafından yapılan açıklamaya göre akaryakıt ödemeleri Opet kart ile yapanlara 1, Mavi Program aracılığı ile yapanlara ise 3 çekiliş hakkı verileceği ve böylelikle de kazanma şansının arttırılmış olacağı bilgisi kaydedildi.

Opet Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Opet’in 150 litre akaryakıt hediyeli çekiliş kampanyası için 300 TL ve üzeri tutarlı harcamaların yapılması yeterlidir. Firma, kampanya için ek bir başvuru yapılmasını istememektedir.