Araç Sahiplerine Müjde! Zamların Ardından Benzine İndirim Geliyor! Güncel Akaryakıt Fiyatları

Araç Sahiplerine Müjde! Zamların Ardından Benzine İndirim Geliyor! Güncel Akaryakıt Fiyatları

Gelen zamların ardından benzine indirim gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki benzine ne kadar indirim gelecek?

Akaryakıta gelen art arda zamların ardından araç sahiplerini sevindirecek olan o haber geldi. Yalnızca bir sende benzin fiyatlarına %232 zam gelmesinin ardından yakın zamanda indirim geleceği iddia edildi. Bu iddia araç sahiplerini biraz da olsa mutlu etti. Son dönemde gıda, teknoloji, akaryakıt derken her alanda ürünlere zam uygulanmasının ardından vatandaşlar gelebilecek olan indirim haberlerini merak ile takip etmeye başladı. Bu indirimin ne kadar olacağı ve ne zaman uygulanacağı ise merak edilenler arasındaydı. Peki benzine ne kadar indirim gelecek? Habere ilişkin detaylar gursesgazetesi.com'da.

Benzine İndirim!

Brent petrol fiyatlarından ve ekonomik dalgalanmalardan dolayı fiyatların son dönemde artışa geçmesinin ardından vatandaşlar gelecek olan indirim haberini beklemeye başladı. Son dönemde benzine ilk etapta1 lira 70 kuruş gelen zammın hemen ardından 1 lira 4 kuruşluk bir zam daha gelmişti. Bu zam haberlerinin hemen ardından indirim gelip gelmeyeceği merak konusu haline geldi. Gelen bir haber ile benzine 1 TL'den daha fazla olacak şekilde indirim geleceği iddia edildi. Bu iddialar sonucunda tam olarak ne kadar indirim uygulanacağı ve indirimin ne zaman geçerli olacağı merak konusu oldu. Peki şu an güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İndirim ne zaman gelecek?

Güncel Akaryakıt Fiyatları

  • İstanbul; İstanbul'da benzin fiyatı 23,87 TL iken Motorin fiyatı 22.09 TL. LPG fiyatı ise11,04 TL
  • Ankara; Ankara'da benzin fiyatı 23, 96 TL iken Motorin 22,17 TL. LPG fiyatı ise 11,23 TL
  • İzmir; İzmir'de benzin fiyatı 23,99 TL iken Motorin fiyatı 22,14 TL. LPG ise 11,04 TL

Son gelişme ile birlikte benzine en az 1 TL indirim gelmesi düşünülüyor. Benzin fiyatlarının en az 1 TL gerilemesinin ardından ise fiyatların şu şekilde olacağı düşünülüyor. İndirimin ise ne zaman gelineceği bilinmiyor.

  • İstanbul; İstanbul'da benzin fiyatı 22,87 TL iken Motorin fiyatı 22.09 TL. LPG fiyatı ise11,04 TL
  • Ankara; Ankara'da benzin fiyatı 22, 96 TL iken Motorin 22,17 TL. LPG fiyatı ise 11,23 TL
  • İzmir; İzmir'de benzin fiyatı 22,99 TL iken Motorin fiyatı 22,14 TL. LPG ise 11,04 TL