Ankara'da uygun fiyatlı dükkan! QNB Finansbank, Polatlı ve Mamak'ta iki adet dükkanı satışa çıkardı!

Ankara'da uygun fiyatlı dükkan! QNB Finansbank, Polatlı ve Mamak'ta iki adet dükkanı satışa çıkardı!

Bir süredir yükselen grafikler kaydeden ekonomi piyasaları, emlak fiyatlarını direkt olarak etkiledi. Geçtiğimiz yılın sonundan bu zamana kadar yükselmeye devam eden gayrimenkul fiyatları, vatandaşların birikimlerini yetersiz kaldı...

2021 yılının sonunda döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen rekor seviyeler ile birlikte yükselen hammadde fiyatları, emlak sektöründe fahiş rakamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Aralık ayında, bir süreliğine de olsa kontrol altına alınan döviz kurları ve altın fiyatlarından sonra emlak fiyatlarında da düşüşlerin yaşanacağı konusunda umutlanan vatandaşlar, ocak ayından itibaren tekrar dalgalı hareketler sergilemeye başlayan ekonomi piyasalarına karşın hayallerini ertelemek durumunda kaldı.

Dükkandan konuta, arsadan tarlaya tüm gayrimenkul kategorilerinde gözlenen yüksek fiyatlara karşın hem vatandaşın hem de sektörün zarar görmesini istemeyen QNB Finansbank, Intengo isimli yasal e-ihale platformu ile anlaştığını ve ilgili platform aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışı hizmeti verdiğini bildirdi. Banka, son olarak Ankara ilinde dükkan arayışı içerisinde olan tüketicileri yakından ilgilendiren iki yeni ilan yayınladı.

QNB FİNANSBAN’TAN ANKARA MAMAK’TA SATILIK İŞ YERİ!

Ülkemizin en önemli bankalarından olan QNB Finansbank, artan emlak fiyatlarına karşın elini taşın altına koydu ve yasal ihale platformu olan Intengo aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapmaya başladı. Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunan bir iş yeri için yeni bir ihale düzenleyen banka, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo aracılığı ile satışa sunulan iş yerinin, Cengizhan Mahallesi’nde bulunduğu ve büyüklüğünün de 126 metrekare olduğu öğrenildi. QNB Finansbank ilgili iş yeri için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 315 bin TL, teminat bedelini ise 15 bin 750 TL olarak belirledi.

QNB FİNANSBANK’TAN Ankara POLATLI’DA SATILIK OFİS!

qnb-finansbank-ayricalikli-emekli-hizmetleri.jpg

Kendi işini kendi ofisinde yapmak isteyen veya yatırımlık bir dükkan arayan tüketiciler için Ankara- Polatlı’da bulunan 64 metrekarelik bir ofisi satışa çıkaran QNB Finansbank, ofis için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 185 bin TL, teminat bedelini ise 9 bin 250 TL olarak belirledi.

QNB FİNANSBANK GAYRİMENKUL SATIŞI!

QNB Finansbank’tan gayrimenkul satın alabilmek için ilgili gayrimenkulün ihale başlangıç bedelini banka şubesine yatırmak ve ardından da Intengo platformuna giriş yaparak gayrimenkul için fiyat teklifi vermek gerekmektedir.