Akaryakıt Sonrası Otobüs Biletlerine %50 Zam Geliyor! ''Otostopa Devam' Yolculuk Etmek Hayal Olacak!

Akaryakıt Sonrası Otobüs Biletlerine %50 Zam Geliyor! ''Otostopa Devam' Yolculuk Etmek Hayal Olacak!

Son zamanlarda gelen zamlarla birlikte otobüslere de %50 zam gelmesi bekleniyor. Peki otobüslere ne kadar zam gelecek?

Son zamanlarda dolar kurunun yükselmesi ve enflasyon ile birlikte art arda gelen zamlar vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Benzine gelen zamlardan sonra otobüs fiyatlarında yaşanan yükselme sonrası bir zam daha gelmesi beklenirken vatandaşın şehirlerarası yolculuğu da zorlaşmış durumda.

Sigara, doğalgaz, alkol, elektrik ve özellikle de market raflarında gözle görülür bir zam uygulanırken alım gücü de zorlaşmaya devam ediyor. Son olarak sigara ve benzinde gelişen yüksek zamlarla birlikte benzinliklerin önünde uzun kuyruklar belirmeye başladı.

Otobüs Biletlerine Ne Kadar Zam Geldi?

Benzine gelen zamlar sonrası otobüs bileti fiyatlarında da artış gözlemlenmeye devam ediyor. Şehirlerarası otobüs fiyatlarının 200-400 tl arası değişkenlik göstermesi ile birlikte sosyal medyada vatandaşlar tepki göstermeye başladı.

Uçak biletlerinin 1200-1400 TL olması ve otobüs fiyatlarının da 300-400 TL.ye kadar yükselmesi ile birlikte vatandaşlar şehirlerarası yolculuk yapmayı ertelemek durumunda kaldı. Özellikle de yaz ayların9ın artık gelmesi ile birlikte yapılan tatil planları ertelenenler listesine girdi.

Otobüs Bileti Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Son zamanlarda gelen art arda zamlar ile birlikte pek çok vatandaş yolculuk hayallerini ertelemek durumunda kalacak. Geçtiğimiz günlerde gelen benzin zamlarının ardından otobüs fiyatlarına da zam uygulanmış ve vatandaş gözünü trenle gidebileceği yerlere dikmişti. Benzine gelen zamların yeniden artması ile birlikte otobüs firmalarının biletlere yeniden zam yapması bekleniyor. Peki otobüs biletlerinin fiyatları ne kadar olacak? Otobüs biletlerine ne kadar zam gelecek? Otobüs biletlerine ne zaman zam gelecek?

Bu hafta içi gelmesi beklenen zammın %50 olması bekleniyor. Benzine gelen zamlar sonrası otobüs fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde benzine gelen zam ile birlikte gözler otobüs firmalarına çevrildi. Zammın ne kadar olacağı konusunda henüz tam bir açıklama bulunmasa da bu hafta benzine gelen zammın otobüs biletlerine yansıması bekleniyor.