Akaryakıt fiyatları uçuşa geçerken beklenmeyen indirim! Benzin, LPG, motorin alacaklara müjde verildi

Akaryakıt fiyatları uçuşa geçerken beklenmeyen indirim! Benzin, LPG, motorin alacaklara müjde verildi

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar cepleri yakarken herkesin beklediği o indirim haberi geldi. Benzin, motorin ve LPG alımlarında görülmemiş fırsat haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Opet ve Bonus kredi kartı işbirliğiyle beraber yapılan düzenlemelerde akaryakıt alımları için araç sahiplerine büyük avantaj imkanı verildi. Yapılan harcamalarda ya da QR kodu kullanılarak yapılacak olan ilk 400 TL ve üzeri alışverişler için ekstra olarak 10 TL bonus kazanma imkanı sağlandı. İşte sunulan kampanya koşulları haberimizde.

KAMPANYA AYRINTILARI

Müşteri bazlı olan kampanyada bir müşteri en fazla 10 TL bonus kazanabilir.

İptal ya da iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmaz.

OPET istasyonlarından gerçekleşecek olan 4 defa 400 TL ve üzeri işlemlerde SMS ile katılma durumunda 100 TL, BonusFlaş ile katılmalarda ise 110 TL bonus kazanılır.

Kampanya üzerinden toplamda en fazla 120 TL'ye kadar bonus kazanmak mümkün.

akaryakıt bonus kazanma

BONUS AVANTAJLARI NELERDİR?

Bonus üyeleri, OPET istasyonlarında yapılacak olan ilk 400 TL ve üzeri alışverişler için 10 TL kazanılırken bu sayede yapılan akaryakıt harcamaları hafifletilir.

Kısa mesaj ile katılım yapılırken 100 TL hem de BonusFlaş ile katılma durumlarında 110 TL bonus kazanılır. Bu durumda ise bonus kazanarak avantajlı olarak alışveriş imkanı sunulur.