373.900 TL parası olana sıfır araç! Renault arabasız kimseyi bırakmayacak!

373.900 TL parası olana sıfır araç! Renault arabasız kimseyi bırakmayacak!

Sıfır kilometre araba almak isteyenlere Renault tarafından özel bir teklif yapılıyor. Müşterilere kredi desteği veren firma peşin ödenmesi gereken peşin tutarı dibe çekti.

Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için yılın son fırsatlarında tren kaçıyor. Son bir haftası kalan fırsatları değerlendirenler çok uygun maliyetlerle sıfır araba sahibi olacaklar.

Bu imkanları değerlendirmeyenler ise 1 Ocak'tan itibaren hem kampanyasız hem de zamlı fiyatlarla araç satın almak durumunda kalacaklar. Bundan dolayı araba almaya niyetleri olanların 1 haftalık geri sayımları başladı.

BİNEK OTOMOBİLLER PAHALI!

Sıfır kilometre araç alırken ilk tercih edilen modeller binek araçlar oluyorlar. Bu araçlar oldukça nitelikli oldukları için fiyatları da yüksek oluyor. Hatta şu anda herhangi bir firmanın en ucuz arabası bile donanımlarla 1 Milyon TL'nin üzerine çıkmış durumda. Bu fiyatlar ise çoğu kişi için zorlayıcı oluyor. Bütçesi olanlar bile zorlu ekonomik süreçte paralarını bu şekilde arabaya bağlamak istemiyorlar.

YENİ TREND HAFİF TİCARİ ARAÇLAR

Araba satın alırken yüksek maliyetlerin gazabına uğramak istemeyenler ihtiyaçlarını tam olarak belirleyip ona göre karar veriyorlar. Çok sayıda müşteri için satın alınan araçlar günlük araba ihtiyacının karşılanması için alınıyor. Bundan dolayı da çeşitli kriterleri bu müşteriler devre dışı bırakabiliyorlar. Bir geçiş süreci için konfordan biraz taviz verebilenler çok uygun maliyetlerle sıfır araba sahibi oluyorlar.

Bu şekilde de yeni trend hafif ticari araçlar oldu. Bu araçlara büyük bir talep oluşurken Renault firması da hafif ticari araç opsiyonunda müşterilere çok özel bir öneride bulunuyor.

698.900 TL FİYATI VAR!

Renault firması tarafından hafif ticari araç kategorisi için cazip bir teklif geldi. Buna göre firma Renault Ekspress Van model hafif ticari aracı 698.900 TL'ye müşterilere satıyor. Peşin ödeme sıkıntısı olanlara da Renault Finans tarafından kredi desteği veriliyor.

akaba.jpg

Renault'tan yapılan açıklamaya göre Renault Ekspress Van model hafif ticari araç peşin ödeme imkanı kısıtlı olanlara kredi desteği ile veriliyor. Bu kapsamda müşteriler 373.900 TL peşin ödeme yaparak bu arabayı alabiliyorlar. Kalan kısım için ise müşteriye kredi imkanı verilerek taksit taksit borcunu ödemesi sağlanıyor.