2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Zam gelecek mi, işte kuliste konuşulan rakamlar..

2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Zam gelecek mi, işte kuliste konuşulan rakamlar..

Kurban Bayramı yaklaşırken emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağı da merak konusu haline geldi. Peki bayram ikramiyelerine zam gelecek mi? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Kurban Bayramı yaklaşırken pek çok vatandaş emekli ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak etti. Bir önceki Ramazan Bayramı'nda emekli ikramiyelerinin yatmasının ardından bu bayramda da emekli ikramiyelerinin ne zaman ve ne kadar yatacağı oldukça merak edildi. Bazı iddialara göre bu bayramda rakamların artması da beklenmekteydi. Bu iddiaların ardından vatandaşlar tarafından Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin detayları da oldukça merak edildi. Peki Kurban Bayramı emekli ikramiyesi yatacak mı? Emekli ikramiyeleri ne kadar olacak? İşte detaylar...

KURBAN BAYRAMINDA EMEKLİ İKRAMİYESİ YATACAK MI?

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda yatan emekli ikramiyelerinin ardından bu bayramda da vatandaşlara emekli ikramiyelerinin yatması bekleniyor. Konu ile ilgili henüz yetkili kişilerden bir açıklama gelmese de bu bayramda da emekli vatandaşların ikramiyelerini alacakları bilinenler arasında.

İkramiyelerin yatırılacağı konuşulmaya başlandığı andan itibaren internette en çok merak edilenler arasına Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı vardı. Bir önceki Ramazan Bayramı'nda 27 - 29 Nisan tarihlerinde yatan bayram ikramiyelerinin bu Kurban Bayramı'nda ne zaman yatırılacağı henüz açıklanmadı.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE KADAR OLACAK?

Ramazan Bayramı'nda yatan emekli ikramiyeleri ile bu bayramda yatacak olan emekli ikramiyelerinin miktar olarak farklı olacağı iddia edildi. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda yatırılan emekli ikramiyelerinin ardından gelmesi beklenen zamlar ile de bu Kurban Bayramı'nda rakamların daha fazla olacağı beklentiler arasında.

Her ne kadar ikramiyenin fiyatlarının artması beklense de Ramazan Bayramı'nda yapılan açıklama ile birlikte, bu Kurban Bayramı'nda da Ramazan Bayramı ile aynı oranda emekli ikramiyelerinin yatırılacağı söylendi. Bu açıklama ile birlikte Kurban Bayramı emekli ikramiye ücretlerinin Bin 100 TL olacağı öğrenildi.

2022 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

4 gün sürecek olan Kurban Bayramı'nın ne zaman olacağı da oldukça merak edildi. Temmuz ayına denk geldiği bilinen Kurban Bayramı'nın günleri ise şu şekilde;

  • Kurban Bayramı'nın 1. Günü - 9 Temmuz Cumartesi 2022
  • Kurban Bayramı'nın 2. Günü - 10 Temmuz Pazar 2022
  • Kurban Bayramı'nın 3. Günü - 11 Temmuz Pazartesi 2022
  • Kurban Bayramı'nın 4. Günü - 12 Temmuz Salı 2022