17 Mayıs Zamlı Benzin Fiyatları- Güncel Akaryakıt Fiyatları

17 Mayıs Zamlı Benzin Fiyatları- Güncel Akaryakıt Fiyatları

Zam üstüne zam gelen benzin fiyatlarına bir yenisi de bu sabah eklendi. Benzine gelen yeni zamlı fiyatlarla karşılaşan vatandaşlar şoke oldu. Peki; benzine kaç TL zam geldi? Zamlı benzin fiyatları ne kadar? Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Benzin fiyatlarına zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bu sabah geldi. Araçlarına benzin almak isteyen vatandaşlar benzin istasyonlarına gittiklerinde şaşkına döndü. Yeni zamlı benzin fiyatlarının ne olduğu ise vatandaşlar tarafından sıklıkla aratılıyor. Peki; benzine kaç TL zam geldi?

2022 yılında enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanma ila yukarı doğru ivmelenme nedeniyle vatandaşların alım güçleri düşmüştü. Ancak benzin ve genel akaryakıt fiyatlarına zam üstüne zam gelmesi nedeniyle çok sayıda vatandaş toplu taşımaya yönlenmiş ve otomobilini kullanmamaya başlamıştı. Son zamanlarda üst üste gelen zamlar ise fiyatların 20 TL'yi aşmasına sebep oldu. Bugün benzine bir zam daha gelmesi vatandaşları şaşkına çevirdi. Milyonlarca vatandaş Twitter başta olmak üzere sosyal medya platformlarında tepkilerini sert bir dille gösterdi.

Benzine Ne Kadar Zam Geldi? Benzin Litre Fiyatı Kaç TL?

Bu sabah benzin fiyatlarına gelen zam ile artık fiyatlar oldukça yükselmiş oldu. 23 TL'ye dayanmış olan benzin fiyatlarının net rakamları ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son bir aylık dilimde benzine gelen beşinci zam ile birlikte pek çok vatandaş sosyal medya platformlarında, otomobillerini kullanmayacaklarını ve toplu taşımaya yöneleceklerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar ise otomobilleriyle ortak bir noktada buluşarak eylem yapma fikrini öne sürdü. Ancak benzin fiyatlarına gelen zam nedeniyle pek çok vatandaş alım güçlerinin büyük ölçüde düştüğüne dikkat çekti.

Benzine bu sabah resmen gelmiş olan 1 lira 70 kuruşluk zammın ardından güncel benzin fiyatları da merak konusu oldu. Pek çok vatandaş arama motorlarında güncel benzin fiyatlarını araştırdı.

İl İl Güncel Benzin Fiyatları- Zamlı Benzin Fiyatları

Sabah saatlerinde benzin fiyatlarına uygulanan 1 lira 70 kuruş tutarındaki zammın ardından hangi ilde benzinin kaç TL olduğu merak konusu oldu. İl il güncel benzin fiyatları gursesgazetesi.com'da. işte güncel zamlı benzin fiyatları;

İstanbul

  • Benzin: 22,84 TL
  • Motorin: 22,06 TL
  • LPG: 11,04 TL

Ankara

  • Benzin: 22,93 TL
  • Motorin: 22,13 TL
  • LPG: 11,23 TL

İzmir

  • Benzin: 22,95 TL
  • Motorin: 22,18 TL
  • LPG: 11,04 TL