TYT 2022 Spiderman sorusunun yanıtı neydi?

TYT 2022 Spiderman sorusunun yanıtı neydi?

TYT sınavından çıkan adaylarının matematik ve diğer bölümlerden en çok merak ettiği sorular art arda gelmeye başladı. İşte detaylar...

Bugün üniversite sınavına giren tüm öğrencilerin sosyal medya hesaplarında paylaştıkları sorular gündem haline geldi. Pek çok öğrencinin merak ettikleri bu sorular ve yanıtları gündem olurken, nasıl çözüleceği ve cevaplarının da ne olduğu merak edilenler arasına girdi. Adayların büyük bir heyecan ile ve uzun süredir merak ettikleri bu soruların yanıtlarının neler olduğu merak edilirken, sosyal medyada da aynı sorular ile karşılaşan ve yanıt arayan kişilerin olması, soruların daha çok yayılmasına neden oldu.

Bu sorulardan biri de Spiderman'li soru idi. Özellikle Twitter'da paylaşılan bu sorulara bir yanıt aranırken, cevaplar da adayların kendi aralarında tartışmaları sonucunda neticeye ulaştı. ÖSYM tarafından henüz cevap anahtarı paylaşılmazken, adaylar soruların yanıtlarını alabilmek için fazla bekleyemedi. Akıllarında kalan sorulara yanıt bulabilmek adına sosyal medyada tartışan adayların en çok merak ettikleri sorulardan biri de Spiderman ile ilgili soru oldu.

Bu sene TYT'de sorulan Spiderman ile ilgili sorunun yanıtı oldukça merak edildi. Peki Spiderman sorusunun yanıtı nedir?

Cevap Önyargı ile ilgili olan şık.