TYT 2022 Ağacın boyunu ölçen Ali sorusunun yanıtı neydi?

TYT 2022 Ağacın boyunu ölçen Ali sorusunun yanıtı neydi?

Aylardır beklenen YKS heyecanı bu sabah başladı ve adaylar sınavda bilgilerini cevap optiklerine bir bir işledi. Ancak adayların dikkatini çeken sorular sosyal medya platormlarında dikkat çekti. Özellikle ağacın boyunu ölçen Ali sorusunun cevabı aranıyor.

Üniversitelere geçiş yapmak için adayların bilgilerini cevap optiğine işaretlediği önemli sınav YKS, bugün TYT ismi ile düzenlenen ilk oturumuyla başladı. Maraton yarın AYT isimli test sınavı ile son bulacak. Öğrencilerin ve ailelerin uzun bir süredir heyecanla beklediği YKS sınavının bugün düzenlenen ilk oturumu TYT sınavı ile öğrenciler sınav kağıtlarını doldurdu. Sınavda dikkat çeken bazı soruların ise cevapları sosyal medya platformlarında adaylar ve aileleri tarafından araştırılmaya başlandı. Spiderman, sarı koltuk, 1.20 - 1.50 hızla film izleme gibi dikkat çeken soruların yanı sıra, ağacın boyunu ölçen Ali sorusu da dikkat çekti. Öğrenciler sınav sonrası Twitter ve Google başta olmak üzere arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında ağacın boyunu ölçen Ali sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki; TYT 2022 sınavında adaylardan cevabı istenen ağacın boyunu ölçen Ali sorusunun cevabı neydi?

Bugün düzenlenen ve YKS sınavının ilk oturumu olan TYT sınavında öğrencilerin karşısına çıkan ve en çok dikkat çeken sorulardan biri de ağacın boyunu ölçen Ali oldu. Sorunun cevabı için henüz cevap anahtarı kitapçığı yayınlanmamış olsa da öğrenciler ve aileleri sorunun yanıtlarını araştırmaya başladı. Sınav sonrası bazı öğrenciler ve bazı eğitim koçları sosyal medya hesaplarından bu sorunun cevabı ile ilgili paylaşımlar yaptı. Paylaşımlarda ağacın boyunu ölçen Ali sorusunun yanıtı 31 olarak paylaşıldı.