TYT 1.20 - 1.50 hızla film izleme sorusu cevabı neydi?

TYT 1.20 - 1.50 hızla film izleme sorusu cevabı neydi?

Bugün çok sayıda üniversite adayının girdiği TYT sınavında bazı öğrenciler sınav sonrasında akıllarında kalan soruları sosyal medyada dile getirdi ve cevaplarını araştırmaya başladı. TYT'nin akılda kalan soruları Güres Gazetesi'nde...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı olarak da bilinen YKS sınavının bugün gerçekleştirilen ilk ayağı TYT sınavına pek çok öğrenci giriş yaptı. Öğrenciler sınavın hemen sonrasında akıllarında kalan bazı soruları ve cevaplarını sosyal medya platformlarında aratmaya başladı. Özellikle 1.20 - 1.50 hızla film izleme sorusu da merak konusu oldu. Peki; 1.20 - 1.50 hızla film izleme sorusu cevapları neydi?

Bugün milyonlarca üniversite öğrencisi adayının aylardır heyecanla beklediği YKS 2022 maratonu başladı. Bugün sınavın ilk oturumu TYT adı altında düzenlendi. TYT sınavının ardından AYT sınavını bekleyen adaylar, bu sınavla ilgili pek çok konuyu sınav sonrasında sosyal medya platformlarında gündeme getirdi. Peki; adayların bugün heyecanla girdiği TYT sınavından öne çıkan soruların cevapları ne oldu? Detaylar ve satır başları ilk olarak Gürses Gazetesi'nde...

Sınavda öğrencilere yöneltilen 3 farklı soru dikkat çekti. Bu üç sorudan biri olan 1.20 ve 1.50 hızla film izleme sorusu da öğrencilerin sosyal medya platformlarında dile getirdikleri sorulardan oldu. Peki; 1.20 1.50 hızla film izleme sorusunun cevabı neydi?

Öğrencilerin ve ailelerinin başta Twitter ve Google olmak üzere gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında sıklıkla arattığı 1.20 - 1.50 hızla film izleme sorusunun cevabının ise 13.00 olduğu öğrenciler ve bazı eğitim koçları tarafından sosyal medya platformlarında paylaşıldı. Ancak öğrenciler kesin cevaplar için cevap anahtarını bekliyor.