İSG/1 sonuçları açıklandı! İSG/1 2022 sınav sonuç sorgulama

İSG/1 sonuçları açıklandı! İSG/1 2022 sınav sonuç sorgulama

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı sonuçları açıklandı. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

ÖSYM'nin yaptığı duyuruya göre İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı sınav sonuçları açıklandı. 15 Mayıs tarihinde girilen sınavın sonuçlar pek çok aday tarafından merak konusu oldu. Sınav sonuçlarına ilişkin detayların yanı sıra, sonuçlara nereden bakılacağı internette araştırılanların arasındaydı. Peki İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı sınav sonuçlarına nereden ulaşılır?

İSG/1 2022 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Mayıs 2022 tarihinde yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı sınavı bugün sonuçlandı. ÖSYM tarafından sonuçların açıklandığına dair yapılan açıklama ile birlikte sınava giren pek çok kişi detayları oldukça merak etti. Sınav sonuçlarının nereden ve nasıl yapıldığına dair araştırmalar sürdü. ÖSYM ise bu konuya dair detaylı açıklamalar ile sonuçlara erişim hakkında bilgi verdi. ÖSYM İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı sınavının açıklanmasına ve sınav sonuçlarının nereden bakılabileceğine dair yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

"2022 - İSG/1 Sınavı Sonuçları Açıklandı

15 Mayıs 2022 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı Sınavına (2022 - İSG/1) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 03 Haziran 2022 tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri ile erişebilmektedir."

ÖSYM'nin kendi internet sitesinde verilen bilgilere uygun bir şekilde sonuçlara ulaşmak oldukça kolaydır. ÖSYM'nin kendi sitesine girdikten sonra ise sonuçların yer aldığı bölüme şu şekilde ulaşılabilir.

  • İnternet tarayıcısı üzerinden ÖSYM'nin kendi internet sitesine giriş yapınız.
  • Sayfa açılınca orada 4 maddeli kategoriler bulunmaktadır. Bu kategorilerin içinden "Sonuç açıklama sistemi" kategorisine tıklayınız.
  • Burada son açıklanan tüm sınav sonuçları bulunmaktadır. Bu sonuçların arasından 2022 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Uzmanlığı Sınavı (İSG) Sonuçları seçeneğine tıklayınız.
  • Gelen sayfa ile birlikte sizden T.C. kimlik numaranız ile daha önce başvuru yapmak için de gerekli olan, kendinizin belirlediği şifrenizi giriniz. Bu sayede sonuçlar ekrana gelecektir.