e-Okul not girişleri kapandı mı? e-Okul kapandı mı?

e-Okul not girişleri kapandı mı? e-Okul kapandı mı?

E-okul not girişlerine dair öğrencilerin araştırmaları son saatlerde trendlere yerleşti. Peki e-Okul not girişleri kapandı mı? e-Okul kapandı mı? İşte detaylar..

E-okul not girişlerine dair öğrencilerin araştırmaları son saatlerde trendlere yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde sınav notlarını e-Okul sistemlerinden öğrenen öğrenciler bu süreçte okullarının son haftasına yaklaşırken not girişlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını araştırmaya başladı. Özellikle karnelerin basılacağı haftalara giriş yapılırken e-okul veli sisteminde not girişlerinin artık bitip bitmediği sorgulanıyor. Detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

e-Okul, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içeren bir sistemdir.

E-OKUL VBS KAPANDI MI?

Yıllardır Türkiye'de aralıksız ve kesintisiz hizmet veren E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, son günlerde yoğun giriş sebebi ile erişilemez hale geldi. Yaşanılan yoğunluk sebebi ile öğrenciler e-okul veli sistemlerine giriş sağlayamazken e-Okul VBS'nin kapatılıp kapanmadığını araştırılmaya başlandı.

E-OKUL NOT GİRİŞLERİ KAPANDI MI?

Öğretmenlerin son günlerde sınav notlarını girebilmeleri için halen açık olarak hizmette tutulan e-okul veli bilgilendirme sisteminde not girişlerinin tamamlanıp tamamlanmadığı araştırılmaya başladı. Elde edilen bilgilere göre ise karne gününe kadar e-okul VBS'nin açık tutulduğu söyleniyor.

E-OKUL VBS NASIL GİRİLİR?

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerin e- okul sistemlerine giriş sağlayabilmeleri adına öğrenci Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve okul numarası ile giriş yapabiliyor. Öğrencilerin karne notlarını görüntüleyebilmeleri adına e-okul VBS sistemlerine girmelerinin ardından "yıl sonu notları" kısmına girmeleri gerekmektedir.