AYT 2022 tencere kapak sorusunun cevabı neydi?

AYT 2022 tencere kapak sorusunun cevabı neydi?

Bugün AYT sınavına giren öğrenciler, dün TYT sınavında olduğu gibi bazı sorular hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki merak edilen sorular arasında olan tencere kapak sorusunun cevabı neydi?

Dün TYT sınavının ardından pek çok öğrenci, sınav ile ilgili merak edilenleri sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Adayların akıllarında kalan ve yapamadıkları sorular sosyal medyada birbirleri ile paylaşılırken, bunun yanı sıra sınavın zorluk derecesi hakkında da yorumda bulundular. Dünkü sınavda sürenin yetişmemesinden yakınan adaylar, bu defa da sınavın zorluğu açısından sıkıntı yaşadılar.

Özellikle matematik sınavında bazı sorularda zorlanan adaylar, yine de önceki senenin sınavına bakarak daha kolay bir soruş tarzı olduğunu açıkladılar. AYT sınavında en çok gündeme gelen sorular ise din kültürü sınavından geldi. Oldukça zor sorular olduğunu dile getiren adaylar, soruları yapmakta zorluk çektiklerini dile getirdiler.

Bu sınavda da matematikte yapamadıkları soruları birbirleri ile paylaşan adaylar, yine bir soru üzerinden merak edilenleri tartışmaya başladılar. AYT matematikte tencere kapak sorusunun yanıtını merak eden adaylar sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunurken, pek çok aday cevabını da merak etti. İşte detaylar...

AYT matematikte sorulan tencere kapak sorusunun yanıtı en çok merak edilenler arasına girdi. Peki tencere kapak sorusunun cevabı neydi?

Henüz cevap anahtarının yayınlanması nedeniyle soruların doğru cevabı öğrenilemedi. Cevap anahtarının yayınlanması ile birlikte cevaplar öğrenilmiş olacak.