12 Haziran Ufka Yolculuk telafi sınavı cevap anahtarı! Ufka Yolculuk sınavı nedir?

12 Haziran Ufka Yolculuk telafi sınavı cevap anahtarı! Ufka Yolculuk sınavı nedir?

Ufka Yolculuk sisteminin duyurulması ile birlikte öğrencilerin katılarak para ödülü kazanabileceği bu süreçte 12 Haziran telafi sınavı cevap anahtarı araştırılmaya başlandı.

Ufka Yolculuk adı ile ilkokul ve ortaokul kategorisi için yapılan bugün ki sınavda öğrenciler sıkı bir şekilde araştırmalarına başladı. "10. Ufka Yolculuk yarışmamızın konusu: Sağlıklı Düşünmek" sloganı ile duyurulan Ufka Yolculuk projesi kapsamında 1 milyon öğrenci sınava giriyor.

Öğrenciler son saatlerde internette "ufka yolculuk, ufka yolculuk sınavı cevap anahtarı, ufka yolculuk sınava giremedik, ufka yolculuk sınav açılmadı, 12 haziran ufka yolculuk cevap anahtarı" araştırmaları yapıyor.

10.Bilgi ve Kültür Yarışması kapsamında ilkokul ve ortaokul sınavları tamamlandı. Sınav soruları ve cevap anahtarcıkları merak edilen Ufka Yolculuk'ta detaylar haberimizde yer alıyor.

12 HAZİRAN UFKA YOLCULUK SINAV CEVAP ANAHTARI

Açıklanır açıklanmaz bu sayfada ki yerini alacak.

UFKA YOLCULUK NEDİR?

Güzel bir geleceğin iyi niyetli, insaf sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve doğru düşünen gençler yetiştirmekle mümkün olacağına inanıyoruz.

Bu nedenle insanlığa değer katan bilgiye erişim yöntemleri sunarak; okuyan, düşünen, araştıran, çözümleyen ve öğrendiklerini hayata geçiren bireylerin yetişmesine katkıda bulunmayı kendimize misyon edindik.

Hedeflerimiz doğrultusunda sevgi, sağduyu, adalet, bağımsızlık, doğruluk, güven, kalite ve safiyet gibi evrensel değerlerden ödün vermeksizin sağlam adımlarla yürümeyi ilke haline getirdik.

Bu doğrultuda; “aynı amaç, hedef ve ilkelere sahip her bireyin Ufka Yolculuk bünyesinde olduğu” anlayışıyla hareket etmekteyiz.