Survivor All Star'da Şok İfşa: Yarışmaya Veda Eden İsim, Eleme Gecesi Öncesi Belli Oldu!

Survivor All Star'da Şok İfşa: Yarışmaya Veda Eden İsim, Eleme Gecesi Öncesi Belli Oldu!

Dün akşam 4’üncü dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasına ilişkin şok bir iddia ortaya atıldı. Kulislerden gelen bilgilere göre bu hafta adaya veda edecek olan isim, eleme yayınından önce ifşa oldu.

Survivor All Star’ın bu hafta yayınlanacak olan bölümünde adaya veda eden isim belli olacak. Kulislerden gelen bilgilere göre program yayınlanmadan, kimin adaya veda ettiği belli oldu.

Gönüllüler Takımından Muhteşem Başarı!

Geride bıraktığımız haftalarda oynanan 6 dokunulmazlık oyununun hepsini birden kaybeden ve o hafta Seda’nın elenmesine şahitlik eden Mavi Takım, uzun bir sürenin ardından toparlanarak zirve performanslara ulaştı. Mavi Takım hafta başından bu yana oynadıkları 3 dokunulmazlık oyununun 3’ünü de kazanmanın vermiş olduğu motivasyon ile dün 4’üncü ve haftanın son dokunulmazlık oyununa çıktı.

Mavi Takım ve Kırmızı Takım 31 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümde haftanın son dokunulmazlık oyununu oynamak adına karşı karşıya geldi. Yarışmaya, her zaman olduğu gibi bu kez de kadınlar etabı ile başlandı. Kırmızı Takım’ın 2 kişi olmasının avantajını kullanan 3 kişilik Mavi Takım kadınları, tüm performanslarını sergileyerek, yarışmayı 8- 4 ‘lük skor ile üstün olarak tamamladı.

Adem’in sakatlığı Mavi Takım’ın erkekler etabına iki kişi çıkmasına sebep oldu. Yorucu bir su parkurunda defalarca performans sergilemek zorunda kalan Mavi Takım erkekleri, oldukça yorgun ve bitkin düştü. Sonuç olarak yarışmanın erkekler etabını 8’e 6’lık skor ile Mavi Takım’ın erkekleri kazandı. Böylelikle hem kadınlarda hem de erkeklerde üstünlük sağlayan Mavi Takım, bu hafta oynanan son dokunulmazlık oyununu da kazanmış oldu.

Konseye Tartışmalar Damga Vurdu!

survivor-ayse.jpg

Dokunulmazlık oyununun ardından 4’üncü eleme adayının belirlenmesi için Ada Konseyi’ne giden yarışmacılar, konsey boyunca birbirleri ile tartıştılar. Özellikle Ayşe’nin yarışma esnasında Evrim’e yardım etmiş olması hem kendi takımından hem de karşı takımdan eleştiri almasına sebep oldu.

Elenen İsim İfşa Oldu!

Bu hafta 4 dokunulmazlık oyununu da kaybeden Kırmızı Takım, Ayşe, Anıl, Sema ve Batuhan’ı eleme potasına soktu. Kulislerden gelen bilgilere göre bu hafta adaya veda eden isim Ayşe oldu.