20 Ağustos 2019 Salı 19:31
Silinen whatsapp mesajları okuma yöntemleri nelerdir? Herkesten silinmiş mesaj nasıl okunur?
Takip Et:

Öncelikle WhatsApp uygulamasında mesajların herkesten silme işleminin nasıl yapıldığını kısaca anlatalım.

Herkesten silme işleminin gerçekleştirilmesi için gönderilen mesajın üzerine basılı tutulmalı ve sağ üst bölümde çıkan çöp kutusu simgesine tıklanması gerekmektedir. Sonrasında ekrana benden sil, mesajı sil ve herkesten sil seçenekleri çıkacaktır. Herkesten sil seçeneği mesajın tamamen ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Mesajı herkesten silme işleminin yapılması sonrasında bu mesaj uygulama üzerinde görülemiyor. Ancak bazı ekstra uygulamalar sayesinde bu mesajların görüntülenebilmesi mümkün. Aşağıdaki kısımda silinen mesajların görüntülenebilmesi için kullanılabilecek uygulamaların isimleri sıralanmıştır.

  • Notification LOG
  • Unseen – No Last Seen

Notification LOG

Notification LOG uygulamasının kullanılabilmesi için ilk olarak elbette dijital mağaza üzerinden indirme işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Uygulama indirildikten sonra Whatsapp konuşmaları yedeklenecektir. Yedekleme yapılması ardından size gelen mesajlar silinseler bile bu uygulama sayesinde bu mesajların ne olduğunu görebileceksiniz. Telefon her tekrardan başlatıldığında uygulamanın da bildirim günlüğü sıfırlanmaktadır. Bu yüzden telefonunuzu yeniden başlatmadan evvel en son hangi mesajların silindiğini görüntülemek isteyebilirsiniz.


Diğer yandan belirtilmesi gereken bir diğer önemli husus da bu uygulama ile görüntülenen silinmiş mesajların yalnızca ilk 100 karakterinin görüntülenebildiğidir.

Unseen – No Last Seen

Unseen – No Last Seen uygulamasının kullanılabilmesi için de ilk olarak dijital mağaza üzerinden indirilmesi gerekmektedir. Uygulamanın açılması sonrasında içinden Whatsapp uygulamasının seçilmesi gereklidir. Bu işlem sonrasında mesajlar kaydedilmeye başlar ve herkesten silinmiş olan uygulamalar görüntülenebilir.

 Uygulama ile Herkesten Silinen Mesajlar Görülebilir mi?

Uygulama indirildikten sonra silinen mesajların görüntülenmesi mümkün olmaktadır. Ancak uygulamaların indirilmesinden önce silinmiş olan mesajlar maalesef görüntülenememektedir.

WhatsApp Herkesten Sil Özelliği Kapatılabilir mi?

Bu özelliği aktif hale getirmek ya da pasif duruma getirmek mümkündür. GBWhatsapp uygulamasının indirilmesi sonrasında uygulamanın açılması ve sağ üst bölümde yer alan menü üzerinden Gizlilik bölümüne girilmesi gerekmektedir. Yeni açılan sayfada Disable Anti Revoke seçeneğinin aktif duruma getirilmesi gerekmektedir. Bu işlem sonrasında herkesten silme özelliği devre dışı kalmaktadır.



Son Güncelleme: 04.08.2020 11:41
Takip Et:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Popüler Haberler