Cüneyt Çakır'a UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçı verildi!
Türkiye hakemleri arasında en yüksek skora sahip FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a Slavia Prag - Midtjylland Şampiyonlar Ligi Play-Off müsabakası verildi. Duyuru TFF resmi internet sitesi üzerinden yapılırken VAR hakemi Abdulkadir Bitigen, AVAR hakemi ise Hüseyin Göçek olarak açıklandı.
Türkiye’nin FİFA kokartlı hakemlerinden belki de en önemlisi olan Cüneyt Çakır’a UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçı verildi.
TFF resmi intenet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off maçı olan Danimarka temsilcisi Midtjylland ve Çekya temsilcisi Slavia Prag arasında oynanacak müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır oldu.
Çekya başkenti Prag’ta Eden Arena’da oynanacak maç Türkiye’de 22:00’da başlayacak. 22 Eylül 2020 tarihinde oynanacak play-off turu maçında aynı zamanda VAR hakemi Abdulkadir Bitigen olarak açıklandı. AVAR hakemi ise Hüseyin Göçek oldu.