Müzik Yasaklarında Sıcak Gelişme! Müzik Yasağı Saat Kaça Uzatıldı? Müzik Yayın Saatinden Beklenen Haber Geldi!

Gece eğlencesinin bitmek bilmeyen müzik saati tartışmasında son nokta konuldu. Barların ve kulüplerin korona döneminde 00:00'da müziği bitirmesinin ardından müzik saatinde yeni güncelleme yapıldı. Gece Eğlencesinin Yeni Saati Belli Oldu! İşte detaylar...

Gece eğlencesine, müziğe ve dans etmeye doyamayanlara uzun süredir beklenen o müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz iki sene boyunca evde hayatlarımıza devam etmemize neden olan korona virüs eğlence mekanları da dahil olmak üzere pek çok sosyal alanın kapanmasına neden olmuştu. Eğlence mekanlarında 00:00'a indirilen müzik yayın saati güncellendi. Müzik yayın saati kaça çekildi? Müzikler kaça kadar çalacak?

Gece eğlencesinin bitmek bilmeyen müzik saati tartışmasında son nokta konuldu. Barların ve kulüplerin korona döneminde 00:00'da müziği bitirmesinin ardından müzik saatinde yeni güncelleme yapıldı. Gece Eğlencesinin Yeni Saati Belli Oldu!

Müzik Yayın Saati Kaça Çekildi?

İki sene önce hayatımıza giren korona virüs nedeniyle pek çok ölüm yaşanmış ve dünya çapında yayılmaya devam eden virüsün etkileri de oldukça büyük olmuştu. Her ülkeye hem ekonomik hem de manevi anlamda büyük zorluklar yaşatmış olan korona virüs eğlence sektörünü de büyük bir sekteye uğratmıştı.

Eğlence sektöründe müziklerin bitiş saatinin 00:00'a çekilmesi üzerine eğlence severlerin pek çoğu üzülmüştü. Uzun süredir beklenen o haber geldi. Eğlence dünyasında müziklerin uzatılmasını bekleyen kişilerin beklediği o haber geçtiğimiz saatlerde verildi. Peki müzik yayın saati kaça uzatıldı? Müzikler kaçta kapatılacak?

Mekanlarda Müzikler Saat Kaçta Kapatılacak?

Uzun süredir devam eden müzik yasağı yapılan yeni güncellemeye göre daha da uzatıldı. Korona virüs yasaklarının biraz daha hafifletilmesi ve maske zorunluluğunun sadece otobüslerde devam etmesiyle ilgili olarak eğlence alanlarında yasaklanan müziğin uzun süredir uzatılması bekleniyordu.

Herkesin uzun süredir beklediği o haber nihayet geçtiğimiz saatlerde verildi. Korona virüs döneminde 00:00'da kapatılan müzik saati 01:00'a uzatıldı. Sosyal medyada oldukça tartışılan müzik yasağının ileriki günlerde daha da uzatılıp uzatılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Yaşam Haberleri