Twitter herkesin merakla beklediği özelliği test ediyor!

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip olan sosyal medya platformu Twitter, herkesin merakla beklediği bir özelliği test aşamasına geçirdi. Yeni gelecek olan özellikte kullanıcılar artık istemedikleri bir sohbetten istedikleri zaman ayrılabilecekler.

En popüler sosyal medya uygulaması Twitter, bir ileti dizisinde yer almak istemeyen kullanıcılar için yeni bir özelliğini test aşamasına geçirdiklerini duyurdu. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar mention’lanarak dahil edildikleri bir tweet zincirinden istedikleri zaman ayrılabilecekler.

Geçtiğimiz gün araştırmacı yazar Jane Manchun Wong, 'bu sohbeti bırak' adı altında çıkarılacak olan özelliğinin ekran görüntüsünü paylaştı. Bu butona tıklayan kullanıcı Twitter zincirinden kullanıcı adının etiketini kaldırıyor ve kişilerin tekrar kendisinden bahsetmesini ve bu konuda da bildirim almasının önüne geçebiliyor.

Yeni özelliği halihazırda olan "bu konuşmayı sessize al" özelliğinden farklı gibi dursa da bu özellikten bir farkının olacağı da konuşulan diğer konular arasında yer alıyor.

Teknoloji Haberleri