Inter tarihinde bir ilke imza atacak! 133 Milyon Euro sattığı oyuncusunu 8 Milyon Euro'ya tekrar alıyor!

Chelsea'nin ümit dolu hayaliyle Inter'den 133 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Romelu Lukaku'yu 8 milyon euro karşılığında kiralayarak tekrar takımıza kazandırmayı başardı. Haberin bütün ayrıntılarıyla gursesgazetesi.com'da....

Chelsea'nin ümit dolu hayaliyle Inter'den 133 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Romelu Lukaku'yu 8 milyon euro karşılığında kiralayarak tekrar takımıza kazandırmayı başardı.

Inter, uzun yıllar sonra forvet hattında kurduğu tandem sayesinde İtalya Serie A'da şampiyon olmayı başarabildi. O sene Chelsea Şampiyonlar Ligi'nde finale kalıp ezeli rakibi Manchester City'i yenerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı. Thomas Tuchel'in ısrarla istediği Lukaku ile sezon ortasında yaşadıkları tartışma sebebiyle hedeflenen verimi alamayıp, Lukaku'nun takımda istediği süreyi alamadığından dolayı huzursuz olduğu aktarıldı. Takımdan ayrılma için yönetime başvuran Lukaku, menajeri yoluyla eski takımlarına haber yolladığı iddia edilen haberler gündeme düştükten sonra şimdi 133 milyon euro kazandırdığı ve adını tarihe yazdırdığı eski takımına 8 milyon euro kiralama bedeliyle tekrar gidiyor.

Belçikalı golcü, 2020-21 sezonunda şampiyonluk yaşadığı Inter'le yeniden anlaşma sağlayarak eski takımının yolunu tutuyor. Zihinsel ve fiziksel açıdan şimdiye her iki tarafta istenileni ortaya koyamadıkları için 133 milyon euro fiyata aldıkları yıldız futbolcuyu şimdi 8 milyon euro fiyata kiralamak zorunda kaldı.

Serie A devi Inter bu büyük başarıyı Lukaku ile şampiyon oldukları sezonda ikili açıdan kurdukları ilişki sayesinde kazandı. Her alanda olduğu gibi futbolda da iletişim ve empati çok önemli iki kavram olarak kullanılması şiddetle tavsiye edilen yöntem türleridir. Chelsea'nin 29 yaşındaki forvet oyuncusu, 2022-23 sezonunun Inter'de kiralık olarak geçirecek. İtalyan ekibi kiralama bedeli olarak Chelse'ye 8 milyon euro ödeyecek. Oyuncunun sözleşmesine satın alma opsiyonu bulunmayacak. Romelu Lukaku, 2019-2021 yılları arasında formasını terlettiği Inter ile bir Serie A şampiyonluğu yaşadıktan sonra geçen sezon 113 milyon euro karşılığında eski takımı Chelsea'nin yolunu tutmuştu. Şimdi ise 8 milyon euro kiralama bedeli karşılığında Inter'e gideceği söylenilmektedir.

Spor Haberleri