Burak Elmas'tan Taraftarları Şaşırtacak Hamlesi! Beklemedik Gelişmeler!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, taraftarları büyük tepkisine sebep verecek açıklama yaptı. Elmas'ın beklenmedik hamleleri taraftarları şaşırtacak. İşte bütün detaylar....

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, taraftarları büyük tepkisine sebep verecek açıklama yaptı. Elmas'ın beklenmedik hamleleri taraftarları şaşırtacak.

Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısının ardından 11 Haziran 2022 tarihinde seçim kararı almasının ardından Elmas tarafından art arda şok açıklama geldi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas seçim kararı hakkında açıklamalarında, bizler her zaman Galatasaray'ın geleceği ve iradesinin korunması ve sağlama alınması adına çalışmalar yürüttük. Yönetimimiz adına hayal etmediğimiz gelişmeler yaşandı. Bu duruma kimse düşmek istemez. Yanlış politikalar uyguladığımıza inanmıyoruz. Yoluna gitmeyen bir takım işler oldu. Zaman içerisinde halledebileceğimiz düşündük ama planlarımız yerinde gitmedi. Galatasaray Yönetim Kurulu'nun almış olduğu seçim kararına saygımız sonsuzdur. Seçimlere tekrar katılıp katılmama kararı bizlerin insiyatifine bağlıdır.

Burak Elmas transferleri iptal etti. Elmas, yönetim kurulu toplantısında seçim tarihine kadar hiçbir şubede transfer yapmama kararı aldığını belirtti. Aldıkları bu kararın herkes tarafından bilinmesine rağmen üstü kapalı ithamlar yapılmasına karşı aldıkları kararın doğru olduğunu belirtti. Seçim sürecinde yaşananlar her şeyi, her konuyu açık ve net şekilde basın toplantısı düzenleyerek taraftarlara ve kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti. Elmas hakkında söylenenlere tepki göstererek bizi karalayanların birer birer kanıtlarla neler yapmak istediğini açıklayacağını söyledi.

Okan Buruk Galatasaray Teknik Direktörlüğü teklifi hakkında açıklamalar yaptı. Buruk, Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçimler sonrası kim başkan olursa olsun eğer bir hoca değişimi yaşanacaksa maddi-manevi hiçbir beklenti içerisinde bulunmadan Galatasaray'ın zor zamanlarında yanında olmak isterim. Galatasaray'a hizmet etmek benim için bir onur ve gururdur. Futbolculuk yıllarında yaşadığım şampiyonluklar ve Türkiye'ye kazandırdığımız kupaların devamını Teknik Direktör'lük kariyerinde de göstereceğime inanıyorum.

Galatasaray'da gelecek sezon transferlerinin iptal edilmesinin ardından peş peşe transfer detayları geldi. Henry Onyekuru, Galatasaray'a tekrar dönmek istediğini yuvama dönerek yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri