Netflix, 77 Milyon TL ödüllü gerçek Squid Game yarışması düzenliyor!

Netflix, popüler Güney Kore draması olan Squid Game dizisini realite şova dönüştürmek için hazırlıklara başladı. Squid Game dizisini gerçek hayatta ödüllü olarak aynı dizi senaryosu gibi uygulama kararı aldı. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Netflix, popüler Güney Kore draması olan Squid Game dizisini realite şova dönüştürmek için hazırlıklara başladı. Squid Game dizisini gerçek hayatta ödüllü olarak aynı dizi senaryosu gibi uygulama kararı aldı. Netflix tarihi boyunca tüm rekorları alt üst eden izlenme, gelir, popülerlik ve arzu konusunda çıkarılan tüm dizi ve filmler arasında en çok beğenilen tüm rekorları kıran popüler Güney Kore dizisi Squid Game dizisini gerçek hayata çeviriyor. 'Squid Game: The Challenge' isimli yarışmaya yeşil ışık yakarak aynı dizi senaryosu gibi 456 oyuncu 4 milyon 560 bin dolar ödül için oyuncular yarışacak. Netflix'in realite şova dönüştüreceği yarışma televizyon tarihinde en büyük oyuncu kadrosu ve para ödüllü yarışma olacak. Böylelikle Squid Game İnternet, TV ve sinema alanında bütün rekorları alt üst etmiş olacak. Popülerlik seviyesi en üst noktada bulunuyor. Dizinin 2.sezonu çekimleri başladığı yakın zamanda Netflix'de yayınlanacağı haberleri resmi internet sitesinden duyuruldu.

Yarışma Kuralları!

Yarışmaya katılacak olan kişiler dizinin orjinalliğini bozmadan aynı senaryo, kural, oyun ve bir takım belirli düzenlemelerden geçecek. Netflix'in ayrı olarak sunduğu kural çerçevesinde katılacak yarışmacıların stratejilerini, kuracakları ittifakları ve etrafında elenen yarışmacılara karşı gösterdikleri reaksiyonları test etmek için yeni düzenlemeler getirecek.

Katılım Şartları!

Yarışmaya İngilizce konuşan herkes katılacak. Realite şov tarihine en kalabalık ve en büyük para ödüllü yarışma olacağı ifade ediliyor. Katılmak isteyen yarışmacılardan strateji, ittifak ve elenen yarışmacılara karşı gösterdikleri reaksiyonları bilmek adına testlerden geçecekler.

Squid Game: The Challenge 10 bölüm olarak tasarlandı. Studio Lambert ve The Garden arasında ortak bir yapımdır. İngiltere'de Stepen Lambert, Tim Harcourt ve Toni Ireland'da Studio Lambert için yönetici ve John Hay, Nicola Hill ve Nicola Brown'da yapımcı ekibindeki kişilerdir. Bu yarışma için yer alan kişiler Dünya çapında işini en iyi yapan kişiler olarak tanınmaktadırlar. Böylelikle Netflix'in yarışmaya verdiği önem belli olmasıyla beraber rekorlar yeniden kırılabilir.

Medya - Tv Haberleri