Atv Destan Dizisi Obar Kimdir?

Atv ekranlarının bu sezon başlayan dizileri arasında yer alan Destan dizisine yeni oyuncular katıldı. Atv Destan Dizisi Obar Kimdir?

Atv ekranlarının bu sezon başlayan dizileri arasında yer alan Destan dizisine yeni oyuncular katıldı. Destan dizisi başlamasının ardından diziye 2 oyuncunun daha geleceği konuşuluyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş yaptığı açıklama ile birlikte diziye iki yeni oyuncunun resmen katıldığını duyurdu. Buna göre ise Destan dizisinde Obar rolüne can verecek yeni bir oyuncu katıldı. Dizinin senaryo yazarları tamamen değişirken Destan dizisine katılan Obar kimdir Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

DESTAN DİZİSİ OBAR KİMDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Fethi Bayram ve Ali Aytaç Sakal’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide başarılı oyuncu Engin Benli “Obar” rolüne hayat verecek.

ENGİN BENLİ KİMDİR?

Engin Benli, 23 Şubat 1970; İzmir, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İlk öğretimini, İzmir'de tamamladıktan sonra lisans eğitimini Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 1995 yılında tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak başladı.

DESTAN DİZİ KONUSU

Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı başarmalarını anlatıyor.

Medya - Tv Haberleri