2 Aralık 2022 MasterChef Türkiye'de haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı! Eleme adayı kim oldu?

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de haftanın son takım oyunu oynandı. Gecenin sonunda ise eleme adayı belli oldu. İşte ayrıntılar…

5 ayı aşkın süredir 5’inci sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, sezon sonuna doğru yaklaşmaya başladı. Son olarak yarışmanın başından bu yana büyük dikkat çeken ve birçok kişi ile de tartışmaya girerek yarışmaya damga vuran Fatma Nur Uçar’ın elenmesi ile birlikte 9 kişiye düşen yarışmacı sayısı, izleyicileri iyice heyecanlandırmaya başladı. Senenin şampiyonunun belli olacağı güne oldukça az bir zaman kala yarışmacılar arasında ki rekabet de iyice kızıştı.

Sene başından bu yana olduğu gibi hafta boyunca takım oyunları oynayan ve bir kere de dış çekim oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara damgasını vurdu. Haftanın son takım oyununun oynandığı yeni bölümde reyting rekorları tazelendi. Gecenin sonunda ise haftanın son eleme adayı belli oldu.

TAKIM OYUNUNUN KAZANANI BELLİ OLDU!

2 Aralık Cuma günü haftanın son takım oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan dolu anlar yaşandı. Ayaz ve Gamze’nin kaptanlığında yarışan yarışmacılardan unutulmaya yüz tutmuş yemekleri yapmaları istendi. Gecenin sonunda takımların yaptıkları yemekleri tadan jüri üyeleri, yaptıkları değerlendirmeler sonucunda kazanan takımın mavi takım olduğunu açıkladı.

SON ELEME ADAYI AÇIKLANDI!

Mavi takımın kazandığının açıklanmasının ardından dokunulmazlık oyunu oynamak adına tezgahlarının başlarına geçen kırmızı takım oyuncuları, oldukça gergin anlar yaşadı. Sezon sonuna doğru yaklaşılırken yarışmaya veda etmekten çekinen yarışmacılar tüm hünerlerini sergilerken şeflerden sazan balığı konsepti talebi geldi.

Şeflerin istedikleri sazan balığı konseptli yemekleri en yaratıcı şekilde hazırlayabilmek adına yeteneklerini ortaya koyan kırmızı takım yarışmacıları, sürenin sonunda tabaklarını tek tek jüri üyelerine tattırdı. En iyi tabağın sahibi ise Büşra oldu.

Yapılan puanlama sonucunda haftanın son eleme adayının ise takımın kaptanı Gamze olduğu açıklandı.

Medya - Tv Haberleri