Survivor'ın Eski Şampiyonu Cemal Can Canseven, Onu Üne Kavuşturan Acun Ilıcalı ile İpleri Kopardı!

2020 yılında katıldığı Survivor yarışması sayesinde büyük bir üne kavuşan eski şampiyon Cemal Can Canseven, sözleri ile şoke etti. İşte Acun Ilıcalı’yı hayal kırıklığına uğratan o açıklamaya ilişkin ayrıntılar…

Yayın hayatına 2005 yılında Star TV ekranlarında başlayan ve sonrasında da Tv8 ekranlarına transfer olan Survivor yarışması, her sezonunda ilgi ile takip edilerek reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu sene de All Star konsepti ile ekranlara gelen ve bu ayın sonunda final yapmaya hazırlanan fenomen yarışma programı, yarışmanın içeriği ile olduğu kadar yarışmacıları ile de kendinden söz ettirmeyi başarıyor.

Survivor yarışmasına katılan ve bu sayede de Acun Ilıcalı’nın hayatına dokunmasına izin veren tüm eski yarışmacılar bir şekilde ünlerini korumayı başarıyor. Yarışma ile büyük bir üne kavuşan ve mankenliğe doğru hızlı bir geçiş yapan isimlerden birisi de Cemal Can Canseven oldu.

Cemal Can Seven’in geçtiğimiz günlerde YouTube kanalından yayınladığı bir videoda Survivor’a ilişkin yapmış olduğu açıklama, herkesi şaşırttı. Canseven’in, kendisini ünlü eden ve bugün geldiği yere ulaşmasına büyük bir köprü görevi gören yarışma hakkındaki sözleri, hayal kırıklığı yaşattı.

Survivor’ın Eski Şampiyonundan Flaş Sözler!

Survivor yarışması her sene ekranlara geliyor. Bu kapsamda yarışmacı kadroları kimi zaman yeni isimlerden kimi zaman ise bu sene olduğu gibi yarışmanın tarihine damgasını vurmuş olan eski isimlerden oluşturulabiliyor. Böylelikle de hem program reytinglerini garantilemiş oluyor hem de izleyiciler hayranları oldukları isimleri tekrar izleme fırsatı buluyorlar.

Bir sonraki sezonun yarışmacılarının kimler olacağı şimdiden merak konusu olmuşken Survivor’a 2020 yılında katılarak sempatik tavırları ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış olan Cemal Can Canseven’in de yarışmaya tekrar katılması yönünde beklentiler oluşmuştu. Ancak Canseven YouTube kanalından yayınladığı videoda, bir şampiyonluğun ona yettiğini söyledi.

“Nazikçe Reddetmek Zorunda Kalırım”

Survivor’a bir daha katılması yönünde teklif gelmesi durumunda nazikçe reddetmek zorunda kalacağını ifade eden Canseven, bu açıklaması ile hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

“Acun’a Hayır Diyemez!”

Canseven’in yarışma ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya, bazı sosyal medya kullanıcıları “Acun’a hayır diyemez” şeklinde yorumlarda bulundu.

Magazin Haberleri