Survivor Sude Burcu öyle bir fotoğraf paylaştı ki; Mert Öcal alev emojisi attı!

Survivor yarışmasından tanınan Sude Burcu'nun Instagram fotoğrafı dikkat çekti. Ünlü yarışmacı öyle bir fotoğraf paylaştıki yorumlar doldu Sude Burcu'nun paylaşımına sevgilisi Mert Öcal alev emojisi gönderdi. Detaylar ve satır başları haberin devamında...

Survivor All Star yarışmasında gösterdiği Sude Burcu Instagram hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki, beğeniler ve yorumlar doldu taştı. Güzel yarışmacının mini beyaz şortuyla ve vücut hatlarını gösteren üstü ile paylaştığı fotoğraf takipçilerinin dikkatini çekti. Sude Burcu'nun resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşıma Survivor'dan tanınan Mert Öcal alevli yorum attı.

Güzel yarışmacı Sude Burcu'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, Son olarak yaptığı şortlu paylaşımı ile yorumları doldurdu. Çok sayıda kişinin yaptığı yorumlar arasından Survivor'da tanıştığı Mert Öcal ile Türkiye'ye döndüğünde yaşadığı aşkı duyuran Sude Öcal'ın sevgilisinden alev emojisi geldi.

Ünlü güzel yarışmacının paylaşımının ardından çok sayıda vatandaş Sude Burcu'nun Instagram hesabını ve daha fazlasını araştırmaya başladı. Bütün bu sorular ve daha fazlasının cevabı haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Sude Burcu'dan Mini Şortlu Paylaşım! Mert Öcal Alev Emojisi Attı

Sude Burcu'nun aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 329 bin takipçisi bulunuyor. Sude Burcu'nun mavi tikli ve resmi hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekiyor. Survivor 2022 All Star'ın eski yarışmacılarından olan güzel yarışmacı Sude Burcu'nun Instagram'da paylaştığı pek çok fotoğraf yüksek sayıda beğeniler alırken beyaz mini şortu ve vücut hatlarını belirgin bir şekilde gösteren üstü ile yaptığı paylaşımı oldukça dikkat çekti. Paylaşımı on binlerce kişi beğenirken 1000'e yakın kişi ise yorum yaptı. Sude Burcu için açılmış olan hayran hesaplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş da paylaşıma yorum yaptı. "Alev" "Kız Sude bu ne" "Yandı buralar Sudişko" gibi yorumlar ile dolan paylaşıma en çok dikkat çekeni Sude Burcu'nun Survivor All Star aşkı Mert Öcal yaptı. Mert Öcal, sevgilisi Sude Burcu'nun yaptığı beyaz mini şortlu paylaşıma "Vay vay vay" yazdı ve yorumuna bir de alev emojisi koydu. Bunun üstüne vatandaşlar Sude Burcu'nun Instagram hesabını merakla araştırmaya başladı.

Ünlü güzel yarışmacı Sude Burcu, Instagram'da @sudeeburcu kullanıcı adıyla bulunuyor. 329 bin takipçisi bulunan Sude Burcu'nun 300'ün üstünde paylaşımı bulunuyor ve kendisi 11 Haziran tarihi itibarıyla 1.251 kişiyi takip ediyor.

Magazin Haberleri