FBG Goat kimdir, yaşı, boyu, instagram hesabı! Kısmetse Olur Cansel'in sevgilisi kim?

Bir dönemler Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programı Cansel Çördük'ün sevgilisi gündeme bomba gibi düştü. Peki FBG Goat kimdir, yaşı, boyu, instagram hesabı! Kısmetse Olur Cansel'in sevgilisi kim?

Bir dönemler Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programı Cansel Çördük'ün sevgilisi gündeme bomba gibi düştü. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programında ünlenen Cansel Çördük gündeme Instagram'da paylaştığı görüntüler ile düştü. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sevgilisi ile görüntülerini yayınlayan Cansel Çördük, Türkiye gündeminin bir numaralı konusu arasında yer alıyor. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni programı olan Kısmetse Olur yarışmasında ünlenen isimler arasında yer alan Cansel Çördük'ün ABD'li müzisyen FBG Goat ile çektiği görüntüler gündeme damgasını vurdu. Görüntülerde Cansel Çördük ile o müzisyenin öpüştüğü görüntüler çok merak edilirken, sosyal medyada çok fazla konuşuldu.

CANSEL ÇÖRDÜK'ÜN SEVGİLİSİ KİM?

Bir dönem izdivaç programları ile gündeme damgasını vuran programlar arasında yer edinen Kısmetse Olur'da tanınan gelin adayı Cansel Çördük'ün müstehcen görüntüleri çok fazla konuşuldu. Sosyal medyanın en fazla konuşulan konuları arasında yer alan Cansel Çördük'ün sevgilisi FBG Goat hakkında detaylar..

Kısmetse Olur isimli fenomen evlilik yarışmasıyla adını milyonlara duyuran gelin adayı Cansel Çördük, Amerika’daki yaşantısıyla yok artık dedirtiyor. Kısmetse Olur Cansel’in FBG Goat isimli bir müzisyenle öpüştüğü anların videosunu paylaştı.

FBG GOAT KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışma programının ünlü isimleri arasında yer alan Cansel Çördük ile öpüşürken videosu çıkan FBG Goat son saatlerde Türkiye'de arama motorlarında en fazla aranan isimler arasında kendine yer buldu.

Kendisi hakkında internet ortamında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Ancak Instagram hesabına @fbggoatt kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz. Öte yandan Cansel Çördük ile birlikte başka bir video daha Instagram hesabında yer almaktadır.

Cansel Çördük, Kısmetse Olur yarışma programında tanıştığı Eser West ile evlenmişti. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise Amerika'ya taşınan Cansel Çördük'ün sevgilisi ile görüntüleri gündeme damgasını vurdu.

Cansel Çördük'ün FBG Goat ile olan müstehcen görüntüleri sosyal medyaya damgasını vurdu. Özellikle çektikleri video Twitter'da çok fazla konuşulurken hayranları ise sevgilisinin hesabını ve kim odluğunu merak ediyor. Gelişmeler geldikçe Gürses Gazetesi adresinde yer vermeye devam edeceğiz.

Magazin Haberleri