Toyota Corolla'nın o modeli artık Türkiye'de! Lansmana özel satış fiyatı dikkat çekiyor! İşte fiyatı ve özellikleri!

Toyota Corolla Cross modelinin Türkiye’de satışa çıkmasının ardından fiyatı ve özellikleri gündem oldu. Lansmana özel fiyatıyla dikkat çekiyor! Toyota Corolla Cross fiyatı ve özellikleri!

Toyota’nın yeni SUV modeli olan Toyota Corolla Cross Türkiye’de satışa çıkıyor. Lansmana özel fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Toyota Corolla Cross, tasarımı ve teknik özellikleriyle de ilgi odağı oldu. Özellikle son dönemde artan otomobil fiyatlarının ardından lansmana özel belirlenen fiyat dikkat çekiyor.

SUV ürün gamını genişletme kararı alan Toyota, Corolla Cross ile C – SUV segmentinde rekabete katılıyor. Tanıtımının gerçekleştirilmesinin ardından otomobil dünyasında ses getiren modelin Türkiye’de satışa çıkması ise birçok kişiyi heyecanlandırdı.

TOYOTA COROLLA CROSS TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Toyota Corolla Cross modelinin teknik özellikleri ve tasarımı ilgi görmeye devam ediyor. GA – C platformu üzerinde üretilen model, 5. jenerasyon hibrit teknolojisi ile satışa sunulacak. Toyota Safety Sense 3, yeni 10.5 inç yüksek çözünürlüğe sahip multimedya ekranı ve 12.3 inç dijital kokpite sahip araç, C – HR ve RAV4 arasında yer alıyor.

525 litrelik hacme sahip bagajı da dikkat çeken özellikleri arasında yer alan Toyota Corolla Cross, arka koltukların katlanmsı ile 1.321 litreye kadar bagaj hacmine sahip olabiliyor. 1.8 hibrit motorla gelen modelin fiyatı da dikkat çekiyor.

TOYOTA COROLLA CROSS FİYATI NE KADAR?

Toyota Corolla Cross modelinin Türkiye’de satışa çıkmasının ardından fiyatı da merak edilmeye başladı. 835.000 TL ile 995.000 TL arasında değişen fiyatlarda paket özelliklerine göre cazip seçenekler sunuluyor.

Flame modelinde lansmana özel kampanyalı fiyatlar 835.000 TL olarak belirlendi. Flame X – Pack 865 bin TL, Passion 927 bin TL ve Passion X – Pack ise 995 bin TL fiyat ile lansmana özel satışa çıktı. Elektrik ve benzin motoru kombine eden model, 1.8 hibrit sistem ile 140 HP güç ve 185 Nm tork üretme özeliklerine sahip. Önden çekişli olarak sunulan model, 0 – 100 km/s hızlanması ise 9,9 – 10 saniye olarak dikkat çekiyor.

Gündem Haberleri