CHP'nin Maltepe mitinginde 2023 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması geldi! CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimin aday olacağı netleşmek üzere.. CHP'nin Maltepe mitinginde 2023 Cumhurbaşkanı adayı açıklaması geldi! CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimin aday olacağı netleşmek üzere. Gündemden eksik olmayan 2023 seçimleri için geri sayım neredeyse başladı. Seçimler için Ak Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan olduğu açıklanırken ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin ise 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı adayı henüz belli olmadı.

Milletin Sesi mitingleri CHP'de tekrar başlarken ilk miting Maltepe'de gerçekleştirildi. Maltepe'de gerçekleştirilen 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü 18:00'da başlayan ilk mitingde altılı masanın liderleri de yer aldı. Özellikle Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun da miting de yer alması halk tarafından coşkuyla karşılandı. Merakla beklenen seçim adayı için CHP'den bugün açıklamalar geldi. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

MİTİNGDE CUMHURBAŞKANI ADAYI AÇIKLAMASI GELDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ki adayı açıklandı. Gündemde yer alan gelişmelere göre CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olduğunu söyledi.

Daha öncesinde de CHP içerisinden gelen açıklamalarda Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklanmıştı. Gelişmeler geliyor..

KILIÇDAROĞLU'NDAN MALTEPE MİTİNGİNDE AÇIKLAMALAR

"Hiçkimse umutsuzluğa kapılmasın. Haramilerin saltanatı yıkılıyor. Bu meydanda milyonlarla buluşmuştuk. Az kaldı bu kentin meydanlarında, sokaklarında özgürce kucaklaşacağız. Birileri Türkiye'yi zifiri karanlığa sürüklemek istiyor. İnsanları korkuyla sindirmek istiyor.

Sizi, bu milleti korkutarak bu sistemi ayakta tutmak istiyorlar. O ve Saray'ı giderse kaos olur algısı peşindeler. Evleri basıyorlar, okulları basıyorlar, tweet attılar diye liseli çocukları okullarından alıyorlar. Bebekleri babalarından annelerinden koparıyorlar.

Şimdi bir adım daha atıp partileri kapatmaya hazırlanıyorlar. Saray ve şurekasının elinden düşmeyen bir kelime var: O yasak, bu yasak, şu yasak...

Memleketi uyuşturucu bataklığına çevirdiler. Kadın cinayetleri, işçi cinayetleri, siyasetçilere suikast hazırlıkları. Kullanışlı aparatlarla kavga edeceğiz. Sonuna kadar edeceğiz ve kazanacağız.

Söz veriyorum biz kazanacağız. Ülkemiz ağır bir ekonomik buhranın içinde. Bu hakka hukuka adalete sırt çevirmenin, adaletsiz yönetimin sonucudur. Milyonlarca aile ağır yoksulluk içinde geçinemiyor. Sonuç: Yüzbinlerin tiranlıktan kaçmaya çalışması. En değerlimizi gençlerimizi kaybediyoruz. Gençlerimizin yüzde 70'i yurt dışına gitmek istiyor. 550 bini gitti bile.

Gündem Haberleri