16 Mayıs 2022 Wordle günün kelimesi ne? Wordle günün kelimesi

Oyun severlerin severek oynadığı oyunlar arasında yer alan Wordle oyununda günün kelimesi merakla araştırılıyor. 16 Mayıs 2022 Wordle günün kelimesi ne? Wordle günün kelimesi

Oyun severlerin severek oynadığı oyunlar arasında yer alan Wordle oyununda günün kelimesi merakla araştırılıyor. Kullanıcılar her gün sıkı bir şekilde oynadığı oyunlar arasında yer alan Wordle'de günlük kelimeler paylaşılıyor. Peki Wordle oyununda 16 Mayıs 2022 Pazartesi günün kelimesi ne? İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

2022 yılında en fazla takip edilen oyunlar arasında yer alan Wordle Türkçe oyunu dünyada ilk olarak İngilizce ile geliştirildi. Sonrasında oyun ilgi görmesi ile birlikte Türkçe versiyonuda Türkiye'de yer almaya başladı. Kutucukların içerisinde gizlenerek yer alan oyunlar arasında yer alan Wordle'de 5 harfli kelime tahmini yapmanız gerekiyor ve oyunu günde sadece 1 kez oynayabilirsiniz.

Farklı kelimelerden başka bir kelimeyi tahmin etme oyunu olarak bilinen Wordle oyununda birbirinden farklı kelimeler tahmin edilmeye çalışıyor. Çıkan harfler sonrasında ise gizlenen kelimeleri bularak oyun içerisinde ki skorunuzu arttırabiliyorsunuz. Oyunun Türkçe versiyonu Türkiye'de büyük merak uyandırdı.

16 MAYIS 2022 PAZARTESİ WORDLE GÜNÜN OYUN KELİMESİ

Wordle Türkçe oyun içerisinde her gün farklı kelime ipuçları verilerek kullanıcıların tahmin etmesi gerekir. Gizlenen kelimeleri bularak oyunda seviye ilerleyebiliyorsunuz. Doğru olarak tahmin ettiğiniz kelimelerin ardında aynı bulmaca içerisinde farklı kelimeleri de türetebiliyorsunuz.

16 Mayıs 2022 Pazartesi günü ise Wordle oyununda günün kelimesi araştırılıyor.16 Mayıs 2022 Pazartesi kelimesi 'TÜTSÜ'. Wordle Tr cevap yani günün kelimesi 'TÜTSÜ' oldu. Worlde İngilizce günün kelimesi 'ZESTY' oldu.

Gündem Haberleri