Vatandaşların hesaplarına sıfır faizli 10.000 TL ödeme yapılmaya başladı! 30 Kasım'da son eriyor!

Nakit ihtiyacı çeken vatandaşların hesaplarına 10.000 TL nakit ödemeler başladı. 30 Kasım’a kadar başvurmak yetiyor! İşte faizsiz 10.000 TL fırsatı…

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik fırsatlar devam ediyor. Yaşam pahalılığının her geçen gün arttığı son dönemde nakde sıkışan birçok kişinin nakit desteği arayışları da arttı. Bu kapsamda birçok bankadan cazip teklifler sunulmaya devam ediyor.

Akbank üzerinden yapılacak ödemeler kapsamında vatandaşların yüzde 0 faiz oranları ile 10.000 TL nakit avanstan yararlanması sağlanacak. Kasım ayı boyunca devam edecek ödemeler kapsamında dijital kanallardan başvuru yapmak yeterli oluyor.

YÜZDE 0 FAİZLİ 10 BİN LİRA ÖDENECEK!

Faizsiz nakit destekleri kapsamında vatandaşların cebinin rahatlatılması hedefleniyor. 10.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçları için vatandaşlara yüzde 0 faiz oranları ile taksitli avans sunulacak. Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında vatandaşlara ayrıca rahat bir geri ödeme fırsatı da sunuluyor.

Yüzde 0 faiz oranları ile Akbank’ın Taksili Avans fırsatından yararlanmak isteyenlerin Akbank kredi kartına başvuru yapması gerekecek. Bu kapsamda uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayan kişilerin rahatlıkla ihtiyacı olan 10.000 TL’ye kadar nakit desteğinden faizsiz olarak yararlanması sağlanacak.

6 AYA KADAR VADE SEÇENEKLERİ UYGULANACAK!

Sıfır Faizli Taksitli Avans Kampanyası kapsamında vatandaşların 10.000 TL’ye kadar nakit fırsatlarından yararlanması sağlanacak. Taksitli Avans kapsamında faizsiz olarak kullanılacak taksitli avansın 6 ay vade seçenekleri ile geri ödemeleri de yapılabilecek. Herhangi bir faiz oranının uygulanmaması ise kampanyaya karşı ilginin artmasını sağladı.

BAŞURULAR 30 KASIM’A KADAR DEVAM EDİYOR!

17 Ekim – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında vatandaşların 10.000 TL’ye kadar Taksitli Avans’tan 6 ay vade ve yüzde 0 faizle yararlanması sağlanacak. İlgili tarihler arasında Akbank Mobil’den ‘’Akbanklı olmak istiyorum’’ butonu ile uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayan ve ilk defa Akbank Wings ve Axess kredi kartına başvurunlar kampanyadan yararlanabilecekler. 15 Kasım 2022 tarihine kadar kredi kartı başvurularının onaylanması gerekecektir. Başvuru onayı sonrasında Sıfır Faizli Taksitli Avans kullanılabilecek.

Finans Haberleri