Sabit Faizli Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Resmen Başladı: Günlük Ödemesi Yalnızca 13 TL!

Artan enflasyona karşın tek maaş ile direnmeye çalışan emekli vatandaşlara, Denizbank’tan sabit faizli ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. İşte Denizbank’ın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyaların ayrıntıları…

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketler sergilemesinin üzerine zamlanan gündelik hayat ürünleri ve diğer hizmet başlıkları, her kesimden vatandaşın alım gücünün düşmesine ve nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Özellikle tek geliri emekli maaşı olan vatandaşların derinden etkilendiği bu zorlu şartlar, iflas bayraklarının çekilmesine yol açtı.

Emekli vatandaşlar, giderlerinin giderek arttığı ancak gelirlerinin sabit olduğu şu günlerde, nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturabilmek adına alternatif yollar araştırmaya başladılar. Tam da bu noktada devreye giren Denizbank, yalnızca emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar çerçevesinde nakde sıkışan emekli vatandaşlara, Denizbank’tan müjdeli haber geldi. 100 bin TL’lik üst limit ile geliştirmiş olduğu emekli ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaşan banka hem mevcut müşterilerine hem de maaş hesabını yeni taşıyan müşterilerine, 36 ay azami vade ve yüzde 1,92 faiz oranı karşılığında hizmet sunacağını açıkladı.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Denizbank emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre bankanın ilgili hizmetinden 36 ay vade ve yüzde 1,92 faiz oranı karşılığında 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 411,74 TL olarak hesaplandı.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisine Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Denizbank tarafından geliştirilen 100 bin TL üst limitli emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapabilmek için öncelikle maaş hesabının banka bünyesine taşınması gerekmektedir. Denizbank’ın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilebilmektedir. Söz konusu hesap taşıma talimatının onaylanmasından sonra ise yine aynı kanallar üzerinden kredi başvurusu yapılabilmektedir.

Finans Haberleri