Halkbank kartı olanlara duyuruldu: 200 TL'lik market alışverişiniz kamu bankasından!

Artan market ürünleri fiyatlarına karşı yeni bir kampanya geliştirmiş olan Halkbank, kasım ayının sonuna kadar yapılacak olan harcamalara TL hediyesi vereceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

2021 Aralık tarihinde rekor seviyelere ulaşan ve yeni dönemde de pek çok faktör çerçevesinde yükselen grafikler sergilemeye devam eden para piyasaları ile altın piyasası, gündelik hayatın ekonomik şartlarının da bir anda değişmesine sebep oldu. Birçok sektöre yansıyan yüksek oranlı zamlar sebebi ile ay sonlarını getirmekte zorlanmaya başlayan vatandaşlar, hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına karşılıksız destek kampanyalarını araştırmaya başladı.

Maaşlara yapılan tüm iyileştirmelere rağmen yükselmeye devam eden enflasyonun etkileri sebebi ile geçim dertleri üst seviyelere ulaşan tüketiciler, bankaların düzenledikleri kampanyaları yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren Halkbank, mevcut müşterileri için yeni bir kart kampanyası geliştirdiğini duyurarak aranan market alışverişi desteğini sunacağını belirtti.

HALKBANK MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI KASIM 2022

Kasım ayına girilmesi ile birlikte kampanyalarını güncelleyen Halkbank, Paraf kart kullanıcıları için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Kampanyanın ilk 300 TL’lik harcamanın ardından devreye gireceğini belirten banka, ikinci ve sonraki 300 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 20 TL, toplamda ise 200 TL değerinde Paraf Para hediyesi vereceğini bildirdi.

HALKBANK MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI KATILIM DETAYLARI

Kamu bankası Halkbank’ın mevcut Paraf kart müşterileri için geliştirmiş olduğu toplamda 300 TL değerinde Paraf Para kazanımlı yeni kampanya, tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Market harcamaları konusunda destek almak isteyen tüketiciler, kampanya detaylarını araştırmaya başladı.

Alışveriş kampanyasının müşteri bazlı olduğunu belirten kamu bankası, bir müşterinin birden fazla Paraf kart sahibi olması durumunda dahi kampanyadan en fazla 200 TL değerinde Paraf Para hediyesi kazanabileceğini ifade etti. Kampanyanın 30 Kasım tarihine kadar geçerli olduğunu belirten Halkbank, ilk 300 TL’lik harcamadan önce bankanın mobil uygulaması veya SMS kanalı aracılığı ile kampanya başvurusunun yapılması gerektiğini bildirdi.

Halkbank’ın Paraf kullanıcıları için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına SMS üzerinden başvuruda bulunmak isteyen tüketicilerin, ÖDÜL yazıp 3404’e kısa mesaj göndermeleri gerektiği bilgisi kaydedildi.

Finans Haberleri