Getir'den Yeni Özellik! Getir Finans Nedir? Getir Finans İş İlanları Nasıl Başvurulur?

İlk etapta online market ve yemek siparişi uygulaması olarak piyasaya sürülen Getir, son zamanlarda getirdiği yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. Getir Finans ise resmi olarak duyurulmasa da, şirket tarafından paylaşıldı. Peki; Getir Finans nedir?

Son zamanlarda bünyesine kattığı yeni özellikleriyle dikkat çeken Getir, bir yeni özelliğini daha kullanıcılarına sunacak. Küresel alanda hizmet vermeye başlayan Getir, Türkiye'nin yanı sıra 9 ülkede daha hizmet vermesiyle dikkat çekiyor. 1 Ocak 2015 tarihinde kurulan şirket özellikle 2021 yılından bu yana milyonlarca kişi tarafından tercih edildi. Mobil uygulaması ile online yemek ve market sipariş platformu olan Getir'in son zamanlarda getirdiği yeni özellikler de dikkat çekmişti. Bünyesinde; Getir, Geti Büyük, Getir Çarşı, Getir Yemek, Getir Su ve Getir İş gibi paneller barındıran uygulamanın en son eklediği özellik olan Getir İş, oldukça dikkat çekmişti. Kullanıcıların iş veren ya da iş arayan olarak girip kendilerine uygun iş, hizmet ya da çalışanı bulabileceği Getir İş çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edildi.

Küresel çapta başarılar elde eden Getir'in yeni girişimi Getir Finans ise son günlerde en çok dikkat çeken konulardan oldu. Vatandaşlar gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında Getir Finans'ın ne olduğunu ve Getir Finans'a nasıl başvurulacağını araştırmaya başladı. Peki; Getir Finans nedir?

Getir Finans Nedir?

Getir Finans adı altında kullanıma açılacak olan ve Getir uygulamasının içinde ayrıca bir panel olarak yer alması beklenen yeni hizmetin ne olduğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ancak şirket, henüz Getir Finans ile ilgili hiçbir resmi açıklama ya da duyuru yapmadı. Getir Finans ile ilgili neredeyse hiçbir bilgi olmaması nedeniyle ancak bazı tahminler ve iddialar gerek internet sitelerinde gerekse sosyal medya hesaplarında öne sürüldü. Getir Finans ile ilgili en çok paylaşılan ve en çok destek gören iddia ise şu şekilde;

Getir Finans'ın; kartsız ve bankasız para yatırma ve çekme işlemlerinin yapılabileceği, telefon üzerinden temassız ödeme yapılma imkanı sunulacağı ve kripto para birimlerinin, kripto cüzdanlar entegre edilerek kullanılabileceği bir panel olması bekleniyor.

Getir Finans'a Nasıl Başvurulur?

Getir'in LinkedIn profilinde oluşturulmuş olan pek çok Getir Finans ilanı dikkat çekiyor. LinkedIn kullanıcıları, Getir'in LinkedIn profilinde yer alan iş ilanlarına başvurabiliyor. Uygun bulunan kişilerle ise Getir tarafından iletişime geçiliyor.

Finans Haberleri