Garanti BBVA'nın kasım ayı emekli promosyonu kampanyası, baş döndürdü! 7 bin 500 TL ödenecek!

Kasım ayının başında mevcut emekli ek ödeme kampanyalarını güncelleyen Garanti BBVA, ay sonuna kadar geçerli olan yeni kampanyaların ayrıntılarını paylaştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş protokolü hem kamu bankalarının hem de özel bankaların emekli vatandaşlara için ek ödeme hizmeti sunmalarını sağlamaktadır. Bu protokol ile alt sınırı belirlenen ek ödeme tutarları, özel bankaların farklılaşan yönetim politikaları kapsamında farklı tutarlar ile duyurulmaktadır.

Tamamen karşılıksız olarak sunulan emekli ek ödeme hizmetleri, bu sene gelişen olumsuz ekonomik göstergeler çerçevesinde defalarca kez güncellendi. Bankalardan gelen güncel promosyon haberlerini yakından takip eden ve kendileri için en yüksek teklifte bulunan bankayı tespit etmeye çalışan emekli vatandaşlara kasım ayının başında da ücretlerin güncellendiğini duyuran bankalar, son günlerin en çok konuşulan kurumlarından oldu.

Sene sonuna doğru halen emekli müşteri hedefine ulaşmayı başaramamış olan bankalar emekli promosyonu tutarlarını güncellerken bir güncelleme haberi de Garanti BBVA’dan geldi. Hem emekli promosyonunu hem de diğer ek kampanyasını düzenlediğini duyuran banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI KASIM 2022

Maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyuran Garanti BBVA, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Banka, hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan yeni müşterilerine ödeyecek olduğu promosyon tutarlarını şu şekilde duyurdu:

  • SGK emekli maaşı 3 bin 500 TL’ye kadar olan vatandaşlara: 3.600 TL
  • SGK emekli maaşı 3.500- 7.500 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.200 TL
  • SGK emekli maaşı 7.500- 10.000 TL aralığında olan vatandaşlara: 5.400
  • SGK emekli maaşı 10 bin TL’nin üzerinde olan vatandaşlara: 6.000 TL

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİLERE KART VE FATURA KAMPANYASI!

Garanti BBVA 6 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kart ve fatura talimatı kampanyası daha geliştirdiğini belirtti. 31 Aralık tarihine kadar ilgili kartından 500 TL’lik alışveriş yapan ve hesabından en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm yeni müşterilere, maaş bareminden bağımsız olarak bin 500 TL’lik daha ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Finans Haberleri