Borcu Olanlara Rahat Nefes Alma Fırsatı! ING Bank, Denizbank ve Enpara Düşük Faizli Borç Kapatma Hizmeti Vermeye Başladı!

Kredi ve kredi kartı borçlarından ötürü uyguları kaçanlara, 3 özel bankadan müjdeli haber geldi. ING Bank, Denizbank ve Enpara, uygun faizli borç kapatma kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Denizbank, ING Bank ve Enpara, borç kapatma kampanyaları aracılığı ile vatandaşların borçlarını üsteleneceklerini açıkladı.

Denizbank Borç Kapatma Kredisi 2022

Denizbank, yeni dönemde nakde sıkışıklığı arttığı için bankalara olan kredi borçlarını ödeyemeyen vatandaşa, borç kapatma kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,69 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilen 10 bin TL’lik kredinin taksit ödemesi ise 394TL olarak hesaplandı.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan ve sunduğu avantajlı kredi hizmetleri ile müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran ING Bank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçları sebebi ile bankaların kredi hizmetlerinden yararlanmış ancak yine aynı sebepten ötürü borçlarını ödeyememiş olan vatandaşlara, destek olacağını duyurdu. Söz konusu duyurusunu geliştirmiş olduğu borç kapatma kredisi kampanyası ile destekleyen banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisinin üst limitinin, başvuru sahibinin bankacılık performansına göre değişiklik göstereceği bildirildi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 2,64 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilen 10 bin TL’lik kredinin taksit ödemesi ise 470 TL olarak hesaplandı.

Enpara Borç Kapatma Kredisi 2022

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kolu olan Enpara, onlarca kredi kampanyasının arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyasını “borç kapatma kredisi” ismi ile duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

Enpara tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisinin üst limitinin, başvuru sahibinin bankacılık performansına göre değişiklik göstereceği bildirildi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,59 olarak belirledi. 10 bin TL’lik kredinin taksit ödemesi ise 387 TL olarak hesaplandı.

Finans Haberleri