Ticaret Bakanlığı 2.el araç ihalesi yapıyor! Yarı fiyatına araç sahibi olmak artık mümkün! Lüks model araçlar yarı fiyatına!

Türkiye'de artan ikinci el otomobil fiyatlarının ardından Ticaret Bakanlığı ihale yöntemine başladı. Yarı fiyatına araç sahibi olmak artık mümkün! Ticaret Bakanlığı 2.el araç ihalesi yapıyor! Lüks model araçlar yarı fiyatına!

Türkiye'de artan ikinci el otomobil fiyatlarının ardından Ticaret Bakanlığı ihale yöntemine başladı. Artan enflasyon ve döviz kurları ile birlikte yükselen otomobil fiyatları sonrasında vatandaşın sıfır otomobil alma hayalleri suya düşmüştü. Artan sıfır otomobil fiyatları ile birlikte ikinci el piyasası da çok fazla etkilenirken Ticaret Bakanlığı ihale yöntemi ile otomobil satışlarına başladı.

Yarı fiyatına otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan ihale ile otomobil satışlarına katılabilir. Lüks model araçlar yarı fiyatına ihaleye girerken binlerce vatandaş ise ihaleden uygun araba almak istemekte. Peki ikinci el otomobiller ne kadar? İşte Ticaret Bakanlığı otomobil satış ihaleleri ve detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLAR DİKKAT!

Yeteri kadar bütçesi olmayan ve dar gelirli vatandaşlar ikinci el araba fiyatlarından dolayı araba sahibi olamıyor. Bu süreçte ise Ticaret Bakanlığı ihale yöntemi ile ikinci el otomobilleri satışa çıkarıyor. İkinci el otomobil fiyatları yarı yarıya ihale ile satışa çıkarken vatandaşlar ise bu sayede uygun fiyatlı arabalar alabiliyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlar sonrasında ise vatandaşlar lüks otomobilleri piyasanın yarı fiyatına satın alabilecek. Peki ihalelerde yer alan otomobiller neler ve ne kadar? İşte detaylar..

TİCARET BAKANLIĞI İKİNCİ EL OTOMOBİL FİYATLARI

Ticaret Bakanlığı tarafından ihaleler ile satışa çıkarılan otomobiller büyük ilgi topluyor. Buna göre ise ihalede yer alan birçok otomobil markası ve fiyatları merak ediliyor. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlar ve fiyatlar Gürses Gazetesi'nde..

Edirne'de yer alan otomobillerin görüntüleri ve videoları Ticaret Bakanlığı sitesinde ki ihale alanına yüklendi. Buna göre yüklenen ilanlar sonrasında fiyatlar dikkat çekti.

2003 Nissan X-Trail otomobil 187.500 TL

2001 Chrysler Voyager 75.000 TL

Ticaret Bakanlığı tarafından birçok ihale satışa çıkarılıyor. Buna göre ise;

2008 Ford Transit 105.000 TL

2008 Fiat Ducato 112.500 TL

2004 Mercedes Benz E 320 CDI 247.500 TL

Fiyatları gören vatandaşlar ise Ticaret Bakanlığı'nın sitesine giriş yaptı. Gelen talepler sonrasında ise vatandaşlar ihaleye nasıl katılacaklarını araştırıyorlar.

İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar başvurularının ve kayıt işlemlerinin ardından online ihalelere katılabilmektedir.

Ekonomi Haberleri