Benzinin litresine üst üste üçüncü zam! 19 Mayıs benzin fiyatları ne kadar olacak?

Doların yükselmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına her gün zam gelmeye devam ediyor. Benzinin litresine üst üste üçüncü zam! 19 Mayıs benzin fiyatları ne kadar olacak?

Doların yükselmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına her gün zam gelmeye devam ediyor. Türkiye'de enflasyonun yükselmesi ile birlikte vatandaşlar birçok ürün gruplarında ki zamlar karşısında savunmasız kalıyor. Akaryakıt fiyatlarının her geçen gün yükselmesi sonrasında vatandaşlar ne yapacağını bilemezken hükümet tarafından da herhangi bir önlem gelmiyor.

Özellikle geçtiğimiz hafta piyasalar kapanmadan önce yükselişe geçen dolar fiyatları Pazartesi günü piyasaların açılması ile birlikte devam etti. Dolar fiyatları dün 15,50 TL'i geçerken piyasa da tahminlere göre ise 19 Mayıs 2022 Perşembe günü itibariyle 16 TL'i aşması bekleniyor. Dolar fiyatlarının artması ile birlikte en hızlı zam gelen ürünler arasında yer alan benzin fiyatları tekrar zamlandı. Peki Benzinin litresine üst üste üçüncü zam! 19 Mayıs benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

BRENT PETROL TEKRAR YÜKSELİŞE GEÇTİ

Dünyada akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkileyen şirketlerden birisi olan brent petrol doların yükselmesi ile birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Özellikle Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte dünya piyasaları doğrudan zarar görürken bu süreçte en fazla zam alan ürünlerden birisi akaryakıt oldu.

Motorin fiyatları son günlerde zam almazken üst üste üçüncü kez benzin fiyatları artmaya devam ediyor. Benzin fiyatlarına 18 Mayıs itibariyle gelen zamlar ile birlikte yeni fiyatlar haftanın Perşembe günü ne kadar olacak merak ediliyor.

19 MAYIS 2022 AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Türkiye'de 19 Mayıs 2022 Perşembe günü akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Benzin fiyatlarına bugün gelen 1 TL'lik zam sonrasında yeni fiyatlar merak ediliyordu. İşte 19 Mayıs tarihi itibariyle yeni akaryakıt fiyatları..

Benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor. Artış pompa fiyatlarına yansıyacak. Motorinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor. En son benzin fiyatlarına dün 1 lira 70 kuruş zam gelmişti.

Benzinin litresi ise ortalama 22 lira 82 kuruştan satılıyor. Bugün gelen zam ile birlikte yeni benzin fiyatlarının 19 Mayıs tarihi itibari ile 23,85 TL olması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri