Araç Sahiplerinin Dikkatine: 500 TL'lik Akaryakıt Harcamanıza 100 TL İade Yapılacak!

Artan akaryakıt fiyatlarına karşın araç sahibi müşterilerinin yanında olduğunu duyuran Burgan Bank, dijital bankacılık kolu aracılığı ile yeni bir akaryakıt kampanyasının geliştirildiğini bildirdi. İşte cepleri ferahlatan akaryakıt kampanyası...

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen yüksek seviyeler, ocak ayına girildiği an itibari ile hemen hemen her sektörde yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Yapılan hizmet zamlarından nasibini alan sektörlerin başında ise akaryakıt sektörü geldi.

Ocak ayının ilk günü, yetkili kurumlar tarafından açıklanana akaryakıt zamları, araç sahibi vatandaşların bütçelerini sarssa da o dönem için tölere edilebilir seviyelerde kalmayı başardı. Ancak 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının brent petrole değer kazandırması, akaryakıt ürünlerine arka arkaya zamların yapılmasına yol açtı. Son dönemlerde de yukarı yönlü hareketlerini sürdüren ekonomi piyasalarının etkisi ile zam almaya devam eden akaryakıt ürünleri, 30 TL seviyesine kadar dayandı.

Gündelik hayat akışı içerisinde mecburen araç kullanmak zorunda olan tüketiciler, akaryakıt fiyatlarının bütçelerini sıfırladığını sık sık dile getirirlerken, konuya ilişkin çözüm Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank’tan geldi. Banka, yeni ayın 5’ine kadar geçerli olacak olan kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ON Bank Akaryakıt Kampanyası 2022

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ve son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ON bank, artan akaryakıt fiyatlarına karşı sessiz kalamadı. Araç sahibi olan mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıklayan banka, ilgili detayları paylaştı.

ON Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan akaryakıt kampanyası duyurusuna göre istasyon ve gün fark etmeksizin toplamda 500 TL’lik akaryakıt harcamasına ulaşan her müşteriye, 100 TL iade hakkı tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ON Bank Akaryakıt Kampanyasına Kimler Katılabilir?

ON Bank tarafından düzenlenen akaryakıt kampanyasına 12 Mayıs tarihinden sonra bankadan hesap açmış olan her mevcut müşteri katılım sağlayabilmektedir.

ON Bank Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

ON Bank’ın akaryakıt kampanyası kapsamında iade hakkı kazanmak için ek bir başvuru yapılması gerekmemektedir. Harcamaların ON kart aracılığı ile yapılması ve 500 TL’ye ulaşması yeterlidir.

Ekonomi Haberleri