Maraşlı dizisindeki Kadir karakterini canlandıran oyuncu kimdir ?

Maraşlı dizisindeki Kadir karakterini canlandıran oyuncu kimdir ?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı'ya yeni bir isim daha dahil oldu. Kadir karakteriyle diziye dahil edilen oyuncunun kim olduğu merak edilmeye başlandı! Maraşlı Kadir karakterini kim canlandırmaktadır? Sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Maraşlı Kadir, Hurdacının en samimi ve en fazla güven duyduğu adamı olmaktadır. Hurdacı lakabıyla bilinen para aklama konusunda oldukça deneyimli birisi olan ancak ne emniyet ne de adli makamların yüzünü bile bilmedikleri Hurdacının tüm pis işlerini hurdacının adına yapan kişi Kadir’dir. Birçok kişi esasen hurdacı lakabıyla tanınan mafyanın aslında kadir olduğu konusunu bile akıllarından geçirmişleridir. Ancak işin gerçeği Kadir, Hurdacı adına çalışmaktadır.

Maraşlı dizisinin kadrosunda bulunan bazı oyuncuların değiştirilmesi ve öykünün ciddi anlamda değişikliğe gidilmesiyle Maraşlı dizisine olan güven ve ilginin azalmasıyla sosyal medya üzerinden Maraşlı dizisinin her ne kadar finale gideceği konuşulsa da senaryo yazarları öyküdeki inandırıcılığı çoğaltmak, tekrardan seyirci kitlesine erişebilmesi için varını yoğunu ortaya koyuyorlar.

Maraşlı dizisindeki Kadir karakterini canlandıran oyuncu kimdir ?

Diziye yeni isimler eklenmeye devam ederken, oyuncu kadrosuna yeni bir isim olan Kadir karakteri dahil edildi.

Maraşlı dizisi Kadir kimdir?

Atv ekranlarının 2021 sezonunda yayın hayatına başlayan ve sevilerek izlenilen dizileri arasında bulunan Maraşlı dizisine Kadir karakteriyle yeni katılan oyuncumuzun ismi Caner Atacan’dır. Caner Atacan, 1978 yılında doğmuştur. 43 yaşındaki Caner Atacan; Ankara Çoklu Sanatlar Akademisi Tiyato Bölümü mezunudur.

Aktif olarak Cüneyt Güngör ajansına kayıtlı durumda olan deneyimli oyuncu son olarak 2020’de Çukur dizisinde Mustafa karakterine hayat vermiştir. Öncesinde ise EDHO dizisinde Coşkun karakterini canlandırmıştır.

Caner Atacan’ın rol aldığı diziler

  • Ankara Dizileri
  • Deniz Yıldızı (Kemal)
  • Unutma Beni Doktor (Mehmet)
  • Sen Benimsin (Deli Beşir)
  • Kaçak (Tekin)
  • Söz (Merdan)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Coşkun)
  • Çukur (Mustafa)

Coşkun Atacan halen Maraşlı dizisinde Kadir karakterini canlandırmaktadır.